Danes smo obkljukali prvi piknik v tem letu, le en kolega in jaz:
tako dobrega ajvarja ( ali je lutenica ) rahlo pekoče, ne vem če sem (smo, prijatelj je tudi zelo pohvalil ) kdaj jedel. žal ni etikete, pa ne vem, komu gre zahvala-
![]()
Danes smo obkljukali prvi piknik v tem letu, le en kolega in jaz:
tako dobrega ajvarja ( ali je lutenica ) rahlo pekoče, ne vem če sem (smo, prijatelj je tudi zelo pohvalil ) kdaj jedel. žal ni etikete, pa ne vem, komu gre zahvala-
![]()
Danes: rižota s čičeriko, piščančja bedra, regrat v solati, orehi (piškoti), ![]()
Danes: kot kaže, zadnja goveja juha do jeseni ![]()
skleda radiča in mesa iz juhe v solati, kruh
lp
mzmTudi pri nas, pri piknik v letošnji sezoni v razširjenem družinskem krogu. Pečene perutke in čevapi in hrenovke za najmlajše, kumare v solati, paradižnik, čebula in ajvar. Za posladek pa čokoladni sladoled.
Jutri pa goveja juha!
tanjajPo enem tednu spet regrat s toplim krompirjem in pečenim piščancem. Kaj bi človek hotel še drugega
....
mamka
Sporočilo je spremenil(a) mamka dne 14. 2013 21:07
Vse kar lahko napišem je le:
ODPRTJE SOZONE kosil na terasi ob takeeem sončeku, da smo se komaj gledali. Hihi
Cel dan pri starših in čvekanje od jutra do večera.
Pred kosilo sem še spekel marmeladne žepke in skutno-jogurtovo zdrobovo pecivo za popoldansko čajanko.
Mislim da ni skoraj lepših nedelj, kot si takšne katere preživiš v krogu le-tebi ljubih.
Goveja juha z rezanci, mesna omaka, svedrčki, regrat
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes:
končno na vrsti: čorba od čemaža ( jutar bo tudi, je še za en krožnik )
Matr, kolk tam vzdihujejo pri tistem blogu, pa kolk je fajn, pa slike pa ne vem kaj, si sploh ne upam povedat svoje mnenje ( tako kot đeniska, ki je napisala, da ji ni všeč ), bi me čist popljuvali ( bravo đeniska ). Zanima me pa, kaj bi oni rekli, če bi redno spremljali to temo, na dragičko in še koga, ki objavljajo vsak dan, kaj so skuhali in to pokažejo, kolk bi šele " naše domače " hvalili, če tolk vzdihujejo okrog nekoga, ki se svake tolk časa pripravi in neki skuha ( pa naj je angleški vojvoda ali kaj drugega ), pri slikah ( verjetno ) uporablja strojno olje da doseže sjaj, fen in kaj vem še kaj, da dočara.................. rad bi ga videl iz dneva v dan ko pripravlja kosilo za lačne, slika brez studia in umetelne svetlobe s navadnim fotkičem za 80 eur............, za slikanje porabi cca 20 sec.............. ah, pustimo jim veselje, če nočejo uživat v umetelnosti domačih kulinaričark.............
![]()
ežoj
Rad imam fotografije, ki mi vzbudijo tek. Včasih mi pridejo prav tudi take, ki mi ga ustavijo. Ko sem lačen in nimam dostopa do hrane.
Commis débarrasseurmlinci, rdeča pesa
BalenkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako

Marmorni sladoledni sendviči