Včeraj neki kapitalisti pritisnili na mene,pa ni bilo časa za kuhanje, odprl konzervo ribe in pojedel s kruhom, brez da bi slikal ( bil zelo lačen ) Danes grem mim vaškeg ribnika in evo:
ežoj
Včeraj neki kapitalisti pritisnili na mene,pa ni bilo časa za kuhanje, odprl konzervo ribe in pojedel s kruhom, brez da bi slikal ( bil zelo lačen ) Danes grem mim vaškeg ribnika in evo:
ežoj
Sinček makarončke z mesno omako ( imam zmznjene male porcije za vsak slučaj, mi pa popečen krompir, gobovo omako z sirom,, naravni zrezki in regrat. Sva šla včeraj z sinom na sonček in a malo nabrala, danes pa sem še bolj bolna....
Kjer je volja, tam je pot. TrixiVčeraj za mojega peresniki z zelenjavno omako in pečene perutke, zame perutke kuhan korenje on motovilec,
danes pa za ženski del vampi, za moški del pa golaž in polenta ter regrat in ![]()
TOREK:
Zelo dobra ribja plošča, tam v notranjosti Istre; 
domov prinesla šopek "spomladi":
Pozdravček!
Danes:
cvetačna kremna juha, domača pica in
.
lp
Danes: boranja,
, snežne kepe
Goveja juha in domača pica.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes: ena taka bolj plehka juhica, segedin in kruh
Danes: pogača
lp
mzmkisla repa, krompir v kosih in krvavice
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Dušeno rdeče zelje

Tortilje s pivsko omako iz čokolade