Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Prejšni teden sem se držala načela brez mesa, ker je bilo za veliko noč vsega preveč. Zato so bile na jedilniku naslednje jedi:

- rižev narastek

- testenine s skuto in zelenjavo

- tortelini z bučkami 

- ajdova kaša z zelenjavo

- regrad v solati

- stročji fižol v solati

Danes pa kuha tašča, meso bo :)

testeninca

včeraj:kostna juha z vlivanci, kr. svaljki z jurčkovo omako, popoldne buhteljni z marmelado

danes (verjetno): juha z grisovimi knedlčki, rižota s pišč. medaljoni, rdeča pesa, rolada z mermelado

majaos

Rimljanka ,se je treba po novem ličiti,preden tukaj kaj napišeš

Nedelja..Puranji zrezki v naravni omaki,pire krompir,zelje v solati,skutino pecivo za požrešne sosede....

lp goga

gogad je napisal/a:

Rimljanka ,se je treba po novem ličiti,preden tukaj kaj napišeš

Nedelja..Puranji zrezki v naravni omaki,pire krompir,zelje v solati,skutino pecivo za požrešne sosede....

Na ličila pa še nisem pomislila

Pita izgleda božansko...

lp goga

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

NEDELJA:

Goveja juhica z domačimi rezanci;  

puranja pečenka s kaprovo omako, rizi-bizi;

rdeča pesa:

Pozdravček!

Danes pečeni piščančji kosi, riž z bučkami, papriko in grahom, domači motovilec v solati.

Čakamo samo še !

msegov

Pri nas pa danes zelenjavna juha z domačimi rezanci, svinjska rebrca, telečja pečenka,puranji zrezek z gorgonzolo, mlinci eni potensatni na čebulci in ocvirkih eni pa z drobtincam, ohrovt v omaki in mešana solata.

Preveč, ampak zelo dobro, tako da smo pojedli skoraj vse, le malo reberc bo še za jutri.

Za sladico pa puding s smatano.

Aja pa malo in malo manj tudi.

Lepo nedeljsko popoldne.

Greva na , upam.

irena66

dragička je napisal/a:

NEDELJA:

Goveja juhica z domačimi rezanci;  

puranja pečenka s kaprovo omako, rizi-bizi;

rdeča pesa:

Pozdravček! 

Draga Dragička, ob takšnem kosilu pa še VALENTINČKI odvržejo svoje LOKE in se spravijo za mizo. A veste, kakšne lušte ste mi sedaj naredili. Saj veste; RIZI BIZI je moja OMILJEEEEEEEEEEENA papica, ko pa preberem goveja juhica in puran, pa ostali svet ne obstaja več. Pesa....PESA...joj. Ena naaajbolj einfoh solat in meni ENA NAJBOLJŠIH!! Sploh ko sem imel še domačo. Tole trgovinsko si priredim, ker mi je presladka. Dodam vodo, dokisam. 
Kako pa se naredi tale kaprova omaka, ako smem vprašat? Ker sploh mesek ni podoben puranu, ampak zgleda tako lepo kot raca na sečuanski način 

Saj tudi pri IRENI666 padam v nezavest. Mater kakšna raznolikost za mizo. Da niste vi kaj praznovali, draga IRENA

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Zjutraj sem nekje prebrala da MBrando sanja od rizi-bizija, tako da je bil danes pri meni rizi-bizi in puranov zrezek s popečeno papriko v omaki in mešana solata

Zuckerfee

danes: rižota s piščancem, korenje na solato

mali kuhar

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti