Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes mama kuha stari, dobri pasulj, na štedilniku na drva .... kako bo to dobro, s kosom prekajenih svinjskih reber ...

mamamia

Živjo,

z vami delim moje včerajšnje kosilo. Najprej sem imela v namenu narediti lazanjo s pečenim piščancem. Zato sem piščančje fileje narezala na majhne kockice, jih popekla na olju in česnu. Dodala še dve bučki in dve papriki. Začinila. Ker pa se mi potem ni ljubilo delati bešamela, sem to maso zavila v listnato testo (rolada), posula z naribanim sirom in dala peči. In moram vam povedat, da je bilo fantastično. Vsi so zelo zelo hvalili. Njamska (:

amar nat

Sporočilo je spremenil(a) amar nat dne 08. 2013 11:06

Goveja juha z rezanci, ostanki iz kitajske restavracije, nekaj bom še dodala, berivka

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

PONEDELJEK:

Jota (reciklaža "ruskega zelja" od sobote);  

skutno/fetina pita

Pozdravček!

Ponedeljek..Ocvrt oslič,pire krompir,špinača,zelje v solati...

lp goga

Danes pri nas: goveja juha s korenčkom in zdrobovimi žličniki, rižota z regratom in čemažem, pečena svinjska rebrca (od včeraj), radič, regrat in motovilec v solati.

rimljanka

Danes pri nas goveje meso iz juhe in pečenka (ostanki od vikenda), riž z zelenjavo in omaka 1,2,3  Naredila sem jo pa tako, da sem bešamelu (maslo, moka, mleko), dodala še malo vode, omake od pečenke, nekaj mešane zelenjave, malo pokuhala in nato zmlela s paličnim mešalnikom. Vrnila sem jo na štedilnik in dodala še dve rezini toast sira. Začinila sem s soljo, poprom in muškatnim oreščkom ter peteršiljem. Narejeno v 10ih minutah in božanskega okusa!

JJ

Sporočilo je spremenil(a) JanisJoplin dne 08. 2013 17:21

Danes: pečen puran in zeljne krpice, blekci so se napihnili, zelje se je pa nekam izgubilo

babka1951

Danes: piščančje bedro, njoki in solata iz radiča, motovilca, regrata in vročega krompirja ter . lp

irenakr

Danes v družbi moje malenkosti : jajca z mozzarello, mlado čebulo in curryjem

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti