Pri nas pa rižev narastek, včeraj pa kruhova štruca, puranji zrezek in porovo korenčkova omaka...
Za jutri grem pa forum prebirat :)
lp
testenincaPri nas pa rižev narastek, včeraj pa kruhova štruca, puranji zrezek in porovo korenčkova omaka...
Za jutri grem pa forum prebirat :)
lp
testenincaDanes: široki rezanci in bela omaka (tuna iz konzerve, sir s plemenito plesnijo, kisla smetana, šilce belega vina in začimbe), motovilec z jajcem in jagode.
Jutri: pohani puranovi šnicli, pečen mlad krompir, zeljna solata. Kompot (jabolka, suhe slive).
Četrtek: sarmice ter krompirjev pire, nekateri kruh. Pa sladoled.
Petek: postrv, kuhan krompir z blitvo, sladica: peka potice, barvanje jajčk ter kuhanje šunke in želodčka.
Oooo prazniki.
danes: testenine s tuno
mali kuharPri nas včeraj ostanki nedeljske pice in sveže pečen banana bread in princeske...
danes ni bilo prilike za štedilnikom brkljat, tako da sem pojedla kos bananinega kruha in dve princeski :)
lp
illeannaDanašnja zamisel na hitro:
Narastek iz veliko pora (dodana narezana domača prekajena
, polito s skuto, s kislim mlekom, malo smetane, z jajci in s sirom, začimbe - zapečeno v pečici), skleda solate. Njamiii ... ![]()
Včeraj: zelenjavna mineštra, tortelini s kraško omako (popečeni koščki pršuta, pelati, sladka smetana)
, zelena solata, za sladico biskvit z višnjami in vanilijevim pudingom
Danes: jota, kožnice in ista sladica kot včeraj
Jutri pa naj bi bila goveja juha in tortilje (s piščančjim mesom) + solata
La_RosaTorek...Musaka iz kislega zelja(kislo zelje,faširano meso,riž,kislo zelje..po vrhu nariban sirček)
Jaz pa sem danes pripravila čufte in pire krompir.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/kosilo: pasulj, večerja: jabolčna čežana
majaosDanes:segedin, ajdovi žganči,
in kremšnite ,ki jih dela snaha![]()
![]()
.
Milži
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zvezdice alla Alfredo

Pad Thai