Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri nas pa rižev narastek, včeraj pa kruhova štruca, puranji zrezek in porovo korenčkova omaka...

Za jutri grem pa forum prebirat :)

lp

testeninca

Danes: široki rezanci in bela omaka (tuna iz konzerve, sir s plemenito plesnijo, kisla smetana, šilce belega vina in začimbe), motovilec z jajcem in jagode. 

Jutri: pohani puranovi šnicli, pečen mlad krompir, zeljna solata. Kompot (jabolka, suhe slive).

Četrtek: sarmice ter krompirjev pire, nekateri kruh. Pa sladoled.

Petek: postrv, kuhan krompir z blitvo, sladica: peka potice, barvanje jajčk ter kuhanje šunke in želodčka.

Oooo prazniki. 

mamka

danes: testenine s tuno

mali kuhar

Pri nas včeraj ostanki nedeljske pice in sveže pečen banana bread in princeske...

danes ni bilo prilike za štedilnikom brkljat, tako da sem pojedla kos bananinega kruha in dve princeski :)

lp

illeanna

Današnja zamisel na hitro:

Narastek iz veliko pora (dodana narezana domača prekajena , polito s skuto, s kislim mlekom, malo smetane, z jajci in s sirom, začimbe - zapečeno v pečici), skleda solate. Njamiii ...

Mayisa

Včeraj: zelenjavna mineštra, tortelini s kraško omako (popečeni koščki pršuta, pelati, sladka smetana) , zelena solata, za sladico biskvit z višnjami in vanilijevim pudingom

Danes: jota, kožnice in ista sladica kot včeraj

Jutri pa naj bi bila goveja juha in tortilje (s piščančjim mesom) + solata

La_Rosa

Torek...Musaka iz kislega zelja(kislo zelje,faširano meso,riž,kislo zelje..po vrhu nariban sirček)

lp goga

Jaz pa sem danes pripravila čufte in pire krompir.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

kosilo: pasulj, večerja: jabolčna čežana

majaos

Danes:segedin, ajdovi žganči,in kremšnite ,ki jih dela  snaha.

Milži

Sporočilo je spremenil(a) Milži dne 26. 2013 19:21

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti