Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

NEDELJA:

Goveje/piščančja juhica (od včeraj); reciklaža rižote, zelenjava v smetanovi omaki, sv.ribica nataknjena na palčke; motovilec:

Pozdravček!

Pri nas pa danes goveja juha z domačimi rezanci, pečena rebrca, tenstan , radič in rukola

v solati.

Za sladico pa narastek iz prosene kaše z jabolki. Super je bilo.

irena66

Nedelja...Pečen krompirček  v pečici,ocvrte ribe(oslič)endivja v solati,jabolčni štrudel,ajdov kruh..

lp goga

Danes: njoki in piščančji file v smetanovi omakci, solata z bučnim oljem

za sladico pa rolada :

angie :)

Danes: mehiški polpeti, pečen krompir, solata, cookies iz temno moko, oreščki, suhim sadjem in čokolado

breskva

ezoj, posebej zate: pri imenu slike imas v shrambi trikotnik, ko kliknes nanj se pojavi paleta, izberes uredi

nato kliknes na spremeni velikost

rocno spremenis sirino ali visino in dobis pomanjsano sliko

za kosilo so bili pa telecji medaljoncki v slanini, dusen brokoli, njoki in solata z jajcem.

Popoldne pa ocvirkovca, ker sem vceraj cvrla ocvirke v pecici. Priporocam!

"Stressed is desserts spelled backwards!"

Sporočilo je spremenil(a) rebecca dne 24. 2013 19:23

Goveja juha z rezanci, pražen krompiŕ piščančji file, svinjski zrezek, regrat in paradižňikova soLata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Piščančji koščki v gobovi omaki, kuskus in motovilec v solati.

Tinky Binky

rebecca je napisal/a:

ezoj, posebej zate...

"Stressed is desserts spelled backwards!"

Sporočilo je spremenil(a) rebecca dne 24. 2013 19:23

rebecc: To je to. Nesebična ter ažurna pomoč! LAJKI, LAJKI 

gogad je napisal/a:

Nedelja...Pečen krompirček v pečici,ocvrte ribe(oslič)endivja v solati,jabolčni štrudel,ajdov kruh..

lp goga

Njamsi, njamsi, bi rekel moj v.d. bratec iz Zagreba. Jaz pa ne zaostajam kaj daleč. Še sedaj se mi pred očmi prikaže OŠ menza, prijazne ter mini tako ljube tetke kuharice, tisti mamljiv vonj hrane, osliči ob petkih ter RES DOBRA oz. SUPER krompirjeva solata. To so bili časi, ko se še ni delala gonja okoli maščob, navadnega olja, vegete itd itd..dobra stara vremena!

Včeraj:
Vabljen k mojima dragima mladoporočencema (prvo leto jima bom kar tako rekel) na kosilo in gledanje filma.
Prijetno, srčno in zaviti v deke druženje ob lahkem, 1,2,3 ter okusnem mesno/zelenjavnem kosilu.
- Mesni štrudl (faširano meso z različno zelenjavo)
- Zelenjavni štrudl (različna zelenjava z umešano skuto)
- zimska soljat (meni tako ljuba in Anja dela taaaaaaako dobre soljatke, jooj)--> črna redkev, fižol, bučno olje

Za posladek pa alpski čaj in čvekanje/debatiranje ob filmu 
Danes:
- Zelenjavna gosta juha
- Tinstano zelje
- KusKus
- Brokoli/cvetača na zob
- KISLO ZELJE ponovno v planu!!! Njaaaam. Cel teden bo posvečen temu BOŽANSTVU od vitaminov,okusa ter neskončnih variacij.

Pa dober teeeeeek in veeeeeeeelik 

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Včeraj: goveja juha, govedina iz juhe, hren, pražen krompir, regrat

Danes: goveja juha, regrat, pečene perutničke

Jutri: čevapi v lepinji

Sreda:  segedin golaž, krompir v kosih

matejaoz

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti