Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

TOREK:

Prvotno je bila v planu rižota, na koncu iz tega nastal đuveđ; rdeča pesa:

Pozdravček!

Makaronovo meso, zelena solata in pesa v solati.

Tinky Binky

katti je napisal/a:

Ne morš verjet Brando, ampak nekateri te beremo. ...................................................

........................................................................................................

katti

katti:

@dragička: ne, ni me čakalo v hladilniku.

danes pri meni:

a ne, da se na sliki ne vidi, da je zrezek prepečan ( kajti take slike, kjer bi se to poznalo, zagotovo ne bi objavil. *ebiga, kaj pa čem, če riž ni bil kuhan ).

ežoj

ponedeljek - goveja juha z zdrobovimi cmoki, domača kranjska klobasa, pomfri, stročji fižol v solati

torek - zelenjavna juha, gratinirane palačinke, breskov kompot

limonca26

Danes, polenta ,zraven omaka(sv.meso,grah,paradižnik, paprika,suhi jurčki)  solata.

Milži

Ne vem, kaj je narobe? Sem pisala Jerneju, saj že nekaj časa ne morem nalagati slik  v shrambo slik, niti je odpreti. Ko mi je ǐsto javila Babka51 so težave drugje. Upam, da le ugotovijo ....

Namreč danes sem kuhala bučno juho po receptu Donne Hay iz 24 kitchen. Ojoj, že sama priprava , kako šele božansko....v pečici se je res naredil  okus, ki je romal v juho....njami ....Hči mi je že vnaprej rekla, da ne bo bučne juhe..... Ampak popečena bučna semena in moji zapečeni kruhki v pečici s sirom, pa smetana....zmagovalno.. 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 26. 2013 19:46

Ežoj, na sliki se vidi, da je zrezek odlično pečen, jaz jem samo take zrezke, tisti, ki so še rožnati zame niso.

Trixi, oprosti, ker sem odgovarjala v tvojem imenu, pa še narobe.

naor

Danes: zelenjavna juha, prosena kaša z jabolki po moje

breskva

ežoj je napisal/a:

katti je napisal/a:

Ne morš verjet Brando, ampak nekateri te beremo. ...................................................

........................................................................................................

katti

katti:

@dragička: ne, ni me čakalo v hladilniku.

danes pri meni:

a ne, da se na sliki ne vidi, da je zrezek prepečan ( kajti take slike, kjer bi se to poznalo, zagotovo ne bi objavil. *ebiga, kaj pa čem, če riž ni bil kuhan ).

ežoj

Hjooo, kako sem pa vas pogrešal, Monsieur. Objave, fotke, barvitost obrokov ter slastno mešanje okusov. In to kar je na sliki. Majkemi...grem raje spat. Preden me zanese. Le še grah bi zakuhal v riž, pa se križam

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

naor je napisal/a:

Ežoj, na sliki se vidi, da je zrezek odlično pečen, jaz jem samo take zrezke, tisti, ki so še rožnati zame niso.

Trixi, oprosti, ker sem odgovarjala v tvojem imenu, pa še narobe.

naor

Ja prst je še v bolniški, za slike je tehnični vzrok.....

Ežoj dobrodošel ....

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti