VČERAJ:
1. Polnozrnati svedrčki
2. tinstano, rahlo zažgano zelje na ogromno čebule in kumine
3. Podušena mešana zelenjava; cvetača, brokoli, korenje, zelena, por, šampinjoni, koruza, čebula, rdeči fižol,peteršilj,šnitlauh
4. Mešana BOŽAAANSKA solata---> glavnata zelena, paradižnik, fižol, bučka, kumara, sveže zelje, sezam in SEVEDA jabolčni kis PATRA AŠIČA. Obožujem kis + od vseh kisov je jabolčni THE most zdrav :>
+ velika žlica gorčice!!! Brez nje ne morem :>>
A bo za angelčke, ali samo za prince?
DANES:
1.Gosta zelenjavna ŽLICA STOJI mineštra z PZ svedrčki-al dente (ja, celo testenineke sem začel papat. Sicer količinsko za ptičke, ampak vsak štart je zahteven. Počasi na poti ozdravitve) ; cvetača, brokoli, por, grahec,rdeča/zelena paprika, šampinjoni, čebula, česen, koruza, rdeči fRžol in bučka
2. Mešana soljat z glavnato solato, paradižnikom, rdečo papriko, fRžolom, svežim zeljem. Hjoooo, kot zeko sem užival v tistih nežnih listih. Res se lahko sam sebi smejim ko izginjajo tisti veliki listi v mojih ustih
katti: mešanje Italije in Francije...moje pokojne none iz Primorske in še česa. Sila simpatično se mi zdita izraza MAMAN in PAPI. Oba2 pa imata rada, da ju tako kličem. A se ti zdi nespoštljivo?
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---