Včeraj: juha z domačimi fritati, govedina iz juhe in krompir z ohrovtom

Danes: zelenjavna rižota in endivja ter radič

Včeraj: juha z domačimi fritati, govedina iz juhe in krompir z ohrovtom

Danes: zelenjavna rižota in endivja ter radič

Danes:Piščančji ajmoht s knedlčki,iz jajca ,kisle smetane in moke(kar topili so se v ustih),vanilijev ,karamelni puding z gozdnimi sadeži..
juha z rezanci, rižota, solata
BalenkaDanes: nedolžna jota iz kisle repe, rogljički iz vsestranskega testa, polnjeni z domačim slivovim džemom
Navdušena sem nad tem testom in komaj čakam poletne zelenjave ![]()
Trixi, si probala direktno iz sporočila poslat, tako kot se svetuje v temi Vprašanja za jerneja?
lp
mzmKer mi pride maman na obisk za 2 dni, sem lahko izbiral kakšen košt bi imel ta 2 dni. Hvala maman![]()
![]()
DANES:
1. Popečena polenta z zelišči
2. Jetrca na čebuli
3. Podušena zelenjava kot priloga
4. Za mene še malo solate. Maman pa ne bo.
JUTRI:
1. Repa z jogurtovo kislo smetano
2. Pečenica
3. Tardeči (NAAAAJBOLJŠI) fIžolj ![]()
4.Soljat
SREDA:
Piščančja enolončnica s knedlčki:

Pozdravček!
Včeraj smo jedli za kosilo piščanca z rižem v pečici (iz baze). Jaz sem piščanca pojedla za večerjo z dodatkom češnjevih paradižnikov.
Danes so bili špageti s paradižnikovo omako in olivami.
Vilma
Včeraj peresniki z feta omako in solata,
Danes goveji golaž in krompirjevi njoki in tudi solata.
Jutri pa najbrž ena jotica z klobaso.
Lp
ursiiiDanes jedla zunaj, in sicer iz samopostrežnega bifeja: najprej govejo juho, potem pa njoke, pečen krompir, kuhano zelenjavo in pečen piščančji zrezek, zeleno solato in rukolo.
msegovDanes:
kozice v smetanovi omaki z dodatkom bučk, domači široki rezanci, motovilec + treviški radič + jajce v solati
Jutri:
pečena rebra (ali kremenateljci - se še nismo odločili), riž z zelenjavo, solata kot danes
micogicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Moj domači kruh

Tajska rdeča curry pasta