Balenka, krasne fotografije, hahaha.![]()
![]()
.
No pa nej še kdo reče, da se ne da fotografij objavt, če nimaš fotoaparata.
Da ne smetim, pri nama pa danes ostanki od včeraj.
Sladic pa ni več ![]()
![]()
pa tako so ble dobre.
Balenka, krasne fotografije, hahaha.![]()
![]()
.
No pa nej še kdo reče, da se ne da fotografij objavt, če nimaš fotoaparata.
Da ne smetim, pri nama pa danes ostanki od včeraj.
Sladic pa ni več ![]()
![]()
pa tako so ble dobre.
V soboto sem pripravila pečenega lososa, pire krompir in špinačo, zelena solata z jajcem. Za sladico kava + čokoladni srčki.
V nedeljo je kuhala mami: goveja juha, pohan piščanec, pečen krompir, zelena solata in puding s sneženimi kepami.
ANJA
pri nas danes pašta, pozno popoldan ba pa še pica
Še slikca:
JJ
danes dopust in spet ena nova jamiejeva jed: sticky squid balls, grilled prawns & noodle broth. hja, zdej to prevesti.
lepljivi lignjevi cmočki, popečene kozice ter pekoča juha z (azijskimi) rezanci. jed vsebuje habanerote, ingver, fish sauce, sojino omako, sweet chilli sauce, lignje, kozice, sezam, ... ![]()
goveja juhica z nudelčki:
zapečeni njoki z zelenjavo:
motovilec z jajčki in puding z jagodami za sladico.
angie :)Pri nas danes riževi rezanci z zelenjavo in puranjim mesom ter sojino omakico. Super!
nittaSe ponavlja včerajšni jedilnik, saj sem si toliko nabasal lonec, da je bilo do roba in sem kar na hitro preložil polovico v drugo skledo. Takšne juhice morajo biti ja. Da žlica stoji!!!
Le da danes ne bo super duper govejeka repka, ampak bom dodal integralni rizibizi + popečeno polento!
Seveda SOLJAT ne bo manjkala!!
JanisJoplin: Njaaaaaaamsi!! Zelo dobro. Si mi dala idejo. Imam namreš še nekaj kurjega p. v zamrzovalniku. Razmišljam še edino v kombinaciji s čim!!! Koruzni žganci, integralni svederčki, kuskus bizi, ajdov bizi, rižek bizi...Kaj meniš.
Brando, dej preberi si prvo stran, tisto rdeče na koncu uvodnega posta te teme.....
Mygrace
Včeraj so bili pa pri nas čufti.
ANJAKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gratinirani svaljki

Čarobna zelena torta