Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes bo za predjed guacamole (sem dobila tiste prave - podolgovate črne avokade, ravno prav mehke).

V drugem krogu bo rižota z rakci z malček ingverja in limonine lupinice,  za odvisnike bo zraven namesto parmezana naribana stara kranjska gavda in par solat.

Za potem bo spomin na včerajšnje čokoladne torte (hvala mamamia!!!!! - se bojim, da so že varno odložene na bokih) in kava.

Sonja

včeraj: domači pirini rezanci, česnova polivka z olivami in olivcem :) solata, palačinke

Danes: gobova juhica, rižotka s piščančkom in zelenjavo, solata

Fižolovka,kasneje bodo še pirine polnozrnate skutne palačinke zapečene v pečici.

polarbear

Včeraj: polnjeni kalamari na žaru, mešana solata, in sladice, raznorazne, pa seveda , in .

Danes;goveja juha z domačo, svežo ribano kašo, narastek MM, pire krmpir, motovilec, . Pozno popoldan kak kos sladkega in , pa klepet seveda. 

rimljanka

Danes goveja juha z zdrobovimi cmokí, pečen krompir, piščančja prsa, svinjska pečenka, grah v omaki, mešana solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Petek: grahova juha, brezglutenski piščančji fingrsi, bučkina omaka, brezglutenski koruzni kuskus, doma pridelani kalčki.

Sobota: kurja obara, koruzni žganci (super je ratalo; uh, mi je zrasel greben)

Danes: ostanek grahove juhe, pire, lososovi polpeti, špinača, rdeča pesa.

rag_doll

NEDELJA: 

Goveja juhica z domačimi rezanci; popečena govedina iz juhe, na poru in ocvirkih pražen krompir, hrenova omaka; rdeča pesa:

Pozdravček!

Danes :goveja juha,z vraničnimi  knedlčki,pečen krompir,pečenka,solata.Popoldan jabolčna pita in čaj.

Milži

Se mi zdi, da so včeraj ena dekleta imela žur in skupno kosilo

Danes: goveja juha z reznci, pire krompir, bučke s korenjem v smetanovi omaki, meso iz juhe in zelena solata

babka1951

Pri nama pa danes:

Goveja juha z domačimi rezanci, tenstan krompir, pohani bedrčki in mešana solta-radič, motovilc in rukola.

Seveda tudi malo in .

Sladice pa je bilo včeraj več kot preveč.

irena66

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti