Tudi jaz spet kuham na domačih tleh. Juho je sicer pristavil mož, pa tenstan krompir bo tudi on naredil
, jaz pa rezance, motovilec s fižolom in miške. ![]()
![]()
![]()
naor
Tudi jaz spet kuham na domačih tleh. Juho je sicer pristavil mož, pa tenstan krompir bo tudi on naredil
, jaz pa rezance, motovilec s fižolom in miške. ![]()
![]()
![]()
naor
Danes pri nas mežerli in radič v solati.
msegovDobrodošla spet doma, Naor. Goveja župca pa mora bit, kajne?
Pri nas bo danes pizza, vegetarianska, zame pa bučke + piščančje perutke, oboje pečeno.
pirnicaPri nas pa falafel kroglice v naan kruhu po receptu s sosednje kulinarike, zraven jogurtov preliv in malo zelenjave
Za sladico ostanki včerajšnjega ledenega vetra (pa ne tistega s snežinkami na drugi strani okna
).
SOBOTA:
Ričet s suhimi rebri in klobaso (samo za izbrane):

Pozdravček!
Široki rezanci z omako iz morskih sadežev.
Tinky BinkyVčeraj: zelenjavna juha, ajdovi skutini štruklji, motovilec, jabolčni mafini
Danes: zelenjavna juha, goveji golaž s polento, zelena solata
Jutri: goveja juha z rezanci, kisla repa, pečenice, krompir v kosih, jabolčni štrudelj
NENA58
šara, palačinke
Zdravo,tudi sama se sprašujem kaj naj danes naredim za kosilo... Če hočeš hitro in enostavno kosilo naredi piščančje meso,testenine polite s sirom in kakšnjo solato ali sladico za posladkat
Pri nas včeraj: bučna juha, zapečena prosena kaša s suhimi slivami in skuto
danes: pražen krompir in segedin, za popoldne jabolčni zavitek; za zvečer svež ržen kruh in zeljna solata
jutri: goveja juha, musaka, radič v solati
v ponedeljek bo spet segedin in kruhovi cmoki
tabuKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučni pire iz rumene buče

Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem