Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Tudi jaz spet kuham na domačih tleh. Juho je sicer pristavil mož, pa tenstan krompir bo tudi on naredil , jaz pa rezance, motovilec s fižolom in miške.

naor

Danes pri nas mežerli in radič v solati.

msegov

Dobrodošla spet doma, Naor. Goveja župca pa mora bit, kajne?

Pri nas bo danes pizza, vegetarianska, zame pa bučke + piščančje perutke, oboje pečeno.

pirnica

Pri nas pa falafel kroglice v naan kruhu po receptu s sosednje kulinarike, zraven jogurtov preliv in malo zelenjave Za sladico ostanki včerajšnjega ledenega vetra (pa ne tistega s snežinkami na drugi strani okna ).

aby

SOBOTA:

Ričet s suhimi rebri in klobaso (samo za izbrane):

Pozdravček!

Široki rezanci z omako iz morskih sadežev.

Tinky Binky

Včeraj: zelenjavna juha, ajdovi skutini štruklji, motovilec, jabolčni mafini

Danes: zelenjavna juha, goveji golaž s polento, zelena solata

Jutri: goveja juha z rezanci, kisla repa, pečenice, krompir v kosih, jabolčni štrudelj

NENA58

šara, palačinke

majaos

Zdravo,tudi sama se sprašujem kaj naj danes naredim za kosilo... Če hočeš hitro in enostavno kosilo naredi piščančje meso,testenine polite s sirom in kakšnjo solato ali sladico za posladkat 

Pri nas včeraj: bučna juha, zapečena prosena kaša s suhimi slivami in skuto

danes: pražen krompir in segedin, za popoldne jabolčni zavitek;  za zvečer svež ržen kruh in  zeljna solata

jutri: goveja juha, musaka, radič v solati

v ponedeljek bo spet segedin in kruhovi cmoki

tabu

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti