Danes: goveja juha z kroglicami, sarma, kruh;
Jutr: goveja juha z rezanci, telečji kare, pečen krompir, dušene bučke, motovilec z koruzo
NENA58Danes: goveja juha z kroglicami, sarma, kruh;
Jutr: goveja juha z rezanci, telečji kare, pečen krompir, dušene bučke, motovilec z koruzo
NENA58Ponedeljek: brokolijeva kremna juha, goveje pleskavice, riž s papriko in paradižnikom, vložena paprika
Torek: mesno-zelenjavna enolončnica, skutin zavitek
JulijaDanes za kosilo:
repa, pire krompir, kos suhega mes
kavica
dolenc52TOREK:
Prvotno je bila predvidena - kurja juhica, potem izpadla rahla kurja obarica, zdravilna... ![]()
![]()
![]()

Pozdravček!
Ponedeljek - rižota z morskimi sadeži,
danes goveja juhica, tenstan krompir, meso iz juhe in tenstana repa, pa včeraj sem pripravila kobariške štrukelce da bo za posladek njamm,
jutri njoki z kozjo skuto + solata endivija in ponovno se lotim krhkih štravbic.
Lp ![]()
Danes pri nas,obara mešano meso,ajdovi žganci,solata(kot vedno)
MilžiVčeraj: testenine s polivko, solata
Danes: krvavice, kislo zelje
Jutri: zelenjavna enolončnica, palačinke
matejaoz
Danes pri nas goveja juha z zdrobovimi cmoki, pire krompir, špinača, hrenovka, mehka solata in čokoldni muffini z nutelo od včeraj.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi
tako je naneslo, da sem včeraj IN danes imela možnost kuhati kosilo.
včeraj: jamiejeva
cesarska solata za naju in brokolijeva juha za otroka
danes: minestrone (za spremembo po jamiejevo
) in ker mi je toliko zelenjave ostalo, sem še bistro zelenjavno juho naredila.![]()
sedaj samo čakam, da mož odkrije, da imam ljubimca ... tale jamie je od hudiča, ne morem se mu upreti. ![]()
Mamka
Ja res, pazi, da te ne dobi ![]()
Pri nas pa danes kar ponovitev od včeraj, gratinirana "ješprota" (sem strogo proti metanju hrane stran, čeprav nisem ljubitelj ponavljanja), in endivija. Le palačink z nutello ni več. A ni zanimivo, da sladice pa skoraj vedno zmanjka? ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bananin puding z vanilijevimi rogljički

Svaljki v curry omaki z ohrovtom