Pri nas danes "makaronflajš", zeljnata solata s fižolom. Jutri (in verjetno tudi v petek) ričet s prekajeno klobaso... pa verjetno še krofki ![]()

Lečina juha in krekerji iz polente
Pri nas danes "makaronflajš", zeljnata solata s fižolom. Jutri (in verjetno tudi v petek) ričet s prekajeno klobaso... pa verjetno še krofki ![]()

- bučkina juha
- Ameriške palačinke z mojo mešano marmelado
Goveja juha z rezanci, mesna omaka, njoki, sir in mešana zelena solata.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: boranja, marelična krema
Pri nas danes: polnozrnate testenine s haše omako, radič v solati.
msegovVčeraj: juha iz vrečke, svinjski kotleti po gabrsko. pečen krompir, endivija.
Danes: pasulj in misel na sladko.
BalenkaDanes sarma, jutri pa ričet in flancati!
tanjajPri nas pa danes ričet in krofi. Danes bodo kar kupljeni, me je dragi presenetil ![]()
![]()
Danes se pri nas pripravlja krača in krompirjeva solata. Zame pa pečena postrv in kuhana brokoli in cvetača.
msegov
V torek smo imeli piščančjo obaro ter pecivo (ker je bil roj.dan pri hiši smo imeli Londonske rezine in Orehovo rolado s kislo smetano)
Včeraj: goveja juha, telečji kotleti, pire krompir, grah in solata ter pecivo (isto kot dan prej)
Danes: pasulj, svinjski jeziki ter solata s krompirjem.
Domači krofi pa naj bi bili na vrsti v soboto ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lečina juha in krekerji iz polente

Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)