Danes makaronovo meso in radiči v solati s čičeriko. Zvečer pečem še kokosove linške piškote.
msegov
Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem
Danes makaronovo meso in radiči v solati s čičeriko. Zvečer pečem še kokosove linške piškote.
msegovZa predjed: suši (s Hoferja)
Glavna jed: pečena orada, pečen krompir z lignji, zelena solata
Posladek: Marmorni kolač
Slike pa so na mojem blogu :)
mojezlatoNjegovo zlato: meni se zdi, da je ena ura za orado v pečici na 200 stopinj nekam preveč, ne nazadnje tudi zaradi tega, ker pečeš brez glave. Pol ure do 40 min bi moglo bit dovolj.
Pri meni danes:
Danes pri nas: paradižnikova juha z domačo ribano kašo, pečena ščuka, pire krompir (marabell je res dobra sorta), radič z domačega vrta in endivija v solati, kozarček rdečega s poreklom blizu južne meje
Pozno popoldan: šarkelj z rozinami in kandiranimi mandarininimi olupki, kava z mlekom in klepet s sosedo
SOBOTA:
Porovo-česnova juhica; sarma in pire krompir; odojček, endivija z jajčki, zeljnata solata s krompirjem in rdečim fižolom; nič boljšega, kot princeske, ki jih v trenutku zmanjka:

Pozdravček!
Danes: ciganski zrezki, njoki, radič z jajački, babični medenjaki
golaž, kruhovi cmoki, motovilec in radič v solati, creme brulee
SonjaDanes: tortilje in rumove kroglice (reciklaža potice
)
Ajdovi in koruzni zganci, kislo zelje, pecenica![]()
Včeraj pri nas srnin golaž, kuhan v ciganskem loncu, kuhala hči in njen dragi, bilo je neznansko njami. Ker ga je bilo veliko smo to danes ponovili in je bilo še vedno njami.
BalenkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem

Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada