danes: pašta z ragujem
mali kuhar
Špargljeve blazinice
danes: pašta z ragujem
mali kuharPrebranac in kislo zelje z veliko česna in bučnega olja.
Da bi po celem zasavju hodil peš sicer ni res
ker sem dosti na cesti,se lahko večkrat stvari kar mimogrede nakupim.
Pa tudi vem da vsi ŠE nimajo možnosti tako kupovati hrano,tudi sam še vedno stvari kupujem tudi v trgovinah....
Babka krasna slika!
polarbearPonedeljek: fižolova juha, lešnikov šmorn
Torek: zelenjavna enolončnica, vanilijev mlečni riž
naor,Trixi: Dobrodošla v klub ljubiteljev MEDU ter izjemne ljubezni do malih nikoli umornih,simpatičnih, sexy mehkih letečih delavk oz. ČEBELIC. Ni je čez tole letečo zadevico, katera skrbi da lahko mi živimo. Tako ali drugače!!
Že Einstain je v njegovem času vedel kako zelo so pomembne naše marljive delavke. Ja, letos je med drag zaradi slabe letine.
Bojim se......da bo vsako leto hujše. Poleg demosntracij okoli politične situacije bi lahko zmigali riti in demonstirarli tudi za takšne (veliko ljudem)banalne zadeve kot je ONESNAŽEVANJE OKOLJA, ŠKROPLJENJE Z PESTICIDI oz ZADEVAMI NEVARNIMI ZA ČLOVEKA,OKOLJE ter RAVNOVESJE...ahhh ahhh. Ne bom pogreval starega krompirja...
Včeraj: Črna redkev z rdečim fižolom + skleda mešane solate (radič,paradižnik, koruza, sveža rdeča paprika...)
Danes: Polenta in zelenjavna omaka + solata
goveja juha, krvavice in kislo zelje
Balenka
danes sem doma z bolnima otročičkoma in bo kosilo po njunih željah: pire krompir, brokoli in trdo kuhana jajca :D
Mamka BršljankaDanes kosilo po željah otrok in sicer zdrobova juha z korenčkom, svedrčki z mesno in paradižnikovo omako, zelena solata
Zraven pa linški piškoti z marelično in jagodno marmelado, ki sem jih pekla včeraj zvečer do pozne ure.
Babka odlična slika
SREDA:
Segedin golaž, polenta (od včeraj):

Pozdravček!
Danes: segedin golaž, krompir s proseno kašo s timjanom in majaronom prelit s praženo čebulo, domači kruh in tiramisu.
lp
Danes kosilo v postelji:
Sicer mi pesa že iz povsod ven gleda, ampak baje pomaga pri prehladu. Za ostale segedin. Računam, da bom jutri lahko že malo več na nogah, mogoče padejo še kakšni piškoti![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špargljeve blazinice

Jugoslovenka