Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes zelenjavna enolončnica, domač kruh brez gnetenja, ostanek skutinega zavitka

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Ne najdem recepta za čokoladni čudež, ki ga večkrat omenjate. Ali mi ga kdo posreduje, prosim?

linaja

Včeraj smo popoldne pekli še tunino pizzo in pogačo s čebulo in slanino. Po včerajšnjih dobrotah danes telečja obara, pa mogoče še kakšen košček ledenih kock.

Brgita

Zadnje čase nor na cvetačo, zatorej spet ena taka fina juha + solata iz radiča,oliv,koruze,paradižnika.
Zvečer pa klasika. Dober film, OGROMNA ŠALCA ČAJA in par domačih piškotov oz. dober apfelštrudl kateri mi je bil včeraj dan od dobre dobre prijateljice. NJAAAM. Takšen je, kot se spodobi. Jabolk ogromno, testa za noht.

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

danes: zelenjavna mineštra

mali kuhar

Danes, kislo zelje s klobaso:

ežoj

Danes kuhali domači  : pire, krvavica, zelena solata

majaos

Danes vegi pica z ogromno paradižnika, paprike, šampinjoni in črnimi olivami. Njam. :)

msegov

Sobota, nedelja in danes.

katti

Včeraj odlična česnova juha a la svakinja:

Potemje bia svinjska ribica v omaki,

dodoli

, za solato kitajsko zelje s papriko in fižolom

mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti