Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

No ja, saj marinirane mule res ne zveni fensi.

Danes so mi kuhali drugi: toskanski tris, ker je bilo kosilo v dobri družbi, je bila tudi pokušnja sosednjega krožnika, kjer je bil en drug tris, pa seveda še  in   nista manjkala.  

rimljanka

Včeraj: juha, pohan sir, pire krompir, solata

Danes za kosilo: zelenjavna juha, telečja pečenka, pečen krompir, motovilec

Večerja: sir brie z gobami v skorjici, svinjska ribica v gorčični omaki, kroketi s sezamom, solata, panna cota

Jutri za kosilo: porova juha, kremna bučkina juha, polnjen piščanec, goveji zrezki v omaki, kus kus, solata, torta

matejaoz

danes: goveji zrezek, ohrovt s krompirjem

mali kuhar

Danes pri nas:

eni: prežganka, ajdovi žganci

drugi: kislo zelje, ajdovi žganci

Popoldan: kava in/ali čaj, ostanki parkljev.

Pa kidanje snega, ki še kar mete, sebveda, jutranja in dopoldanska runda sta uspešno opravljeni.

rimljanka

Goveja juha z domačimi rezanci, pražen krompir, dušeno rdeče zelje z jabolki, naravni zrezki, zeljna solata z mešano

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes pri nas: pohane perutničke, dušen riž z zelenjavo, radič in rdeča pesa v solati. Za posladek čokoladni muffini z višnjami.

Blanchy

WIIIIIIIIIii zimska pravljica in dobra glasba!
Grela pa me je kurja juhica od včeraj, z zakuhano cvetačo,korenčkom,porom,grahom in svežo rdečo papriko. Za prilogo pa koruzni žganci s parmezanom + sveže narezana čebula,olive ter 2 zelena feferona.
To ti je dan.
Sedaj pa še malo iz stanovanja, later pa kavč, kremni limona/jogurt napitek ter par piškotov ob eni dobri stari komediji iz 50tih let.

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Pri nas danes, filane paprike ,pire krompir, solata s kronpirjem.Popoldan in   bajadera.

Milži

Danes sem jedla zunaj: cezar solata (zelo bogata in dobra). Zdaj pečem jabolčni štrudelj in imam že pečen najboljši čokoladni čudež. Čakam goste na kavo.

Sporočilo je spremenil(a) Migla dne 08.dec 2012 14:35

Danes: cmoki z marelično marmelado in jabolčni kompot, eni gredo zdaj še malo odkidat jaz pa skuham kuhano vino za malo pogret

babka1951

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti