Pri nas pa rižota z jurčki in zelena solata iz tople grede, domača, prav nič še ni zmrznjena, jo imamo
lepo pokrito in zadekano, da jo ne bi zeblo.
irena66Pri nas pa rižota z jurčki in zelena solata iz tople grede, domača, prav nič še ni zmrznjena, jo imamo
lepo pokrito in zadekano, da jo ne bi zeblo.
irena66Za fanta včerajšnji telečji golaž in riž, kuhan brokoli, midve z hčerko pa bova file brancina, brokoli in solato.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiSamo zame danes: goveja juhca z domačimi rezanci, pražen krompir in govedina iz juhe, domača pesina solata.
Popoldne bom pekla čokoladni čudež, za jutrišnje popoldne.
Migla
PETEK: (brzinsko kosilo)
Popečen piščančji file, riž z grahom in porom, matovilec:

Pozdravček!
danes: koruzna kremna juha
mali kuharDanes pri meni, jetrca ovita v slanino, pečena na žaru ( no, pa še kaj zraven ):
kaj................, ne verjamete! Evo:
no, vidite, žar dela tudi pozimi ( ma *ebeš ti tak žar, pa kaj čem, ne morem sedaj jamrat, ni to to,.............. seveda ni, bumbar, to si že prej vedel ).
![]()
danes: goveja juha (iz skrinje) z rezanci, pečen puranji zrezek, polenta, radič.
Jutri: me mika, da bi prvič poskusila speči potico - makovo;)
majaosDanes: goveja juha z ribano kašo, boranija, pire krompir, zelena solata, puding z borovnicami
breskva
, bumbar!
Danes sem jedla istrske fuže z divjačinsko omako, v avtohtonem okolju, je zmanjkalo žarnic ![]()
Nazajgrede pa sneg, juhuuuuuu
lp![]()
![]()
![]()
danes sva sama in sem naredila moules mariniere (nočem zvenet fancy, ampak recept sem dobila na tuji strani ;) ) za predjed ter pečena brancina in blitvo z krompirjem. slastno je bilo!
Mamka BršljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bowla s kozicami

Veganske palačinke