Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes: goveja juha (iz skrinje) z rezanci,  pečen puranji zrezek, polenta, radič.

Jutri: me mika, da bi prvič poskusila speči potico - makovo;)

majaos

Danes: goveja juha z ribano kašo, boranija, pire krompir, zelena solata, puding z borovnicami

breskva

, bumbar!

Danes sem jedla istrske fuže z divjačinsko omako, v avtohtonem okolju, je zmanjkalo žarnic

Nazajgrede pa sneg, juhuuuuuu

lp

mzm

danes sva sama in sem naredila moules mariniere (nočem zvenet fancy, ampak recept sem dobila na tuji strani ;) ) za predjed ter pečena brancina in blitvo z krompirjem. slastno je bilo!

Mamka Bršljanka

No ja, saj marinirane mule res ne zveni fensi.

Danes so mi kuhali drugi: toskanski tris, ker je bilo kosilo v dobri družbi, je bila tudi pokušnja sosednjega krožnika, kjer je bil en drug tris, pa seveda še  in   nista manjkala.  

rimljanka

Včeraj: juha, pohan sir, pire krompir, solata

Danes za kosilo: zelenjavna juha, telečja pečenka, pečen krompir, motovilec

Večerja: sir brie z gobami v skorjici, svinjska ribica v gorčični omaki, kroketi s sezamom, solata, panna cota

Jutri za kosilo: porova juha, kremna bučkina juha, polnjen piščanec, goveji zrezki v omaki, kus kus, solata, torta

matejaoz

danes: goveji zrezek, ohrovt s krompirjem

mali kuhar

Danes pri nas:

eni: prežganka, ajdovi žganci

drugi: kislo zelje, ajdovi žganci

Popoldan: kava in/ali čaj, ostanki parkljev.

Pa kidanje snega, ki še kar mete, sebveda, jutranja in dopoldanska runda sta uspešno opravljeni.

rimljanka

Goveja juha z domačimi rezanci, pražen krompir, dušeno rdeče zelje z jabolki, naravni zrezki, zeljna solata z mešano

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes pri nas: pohane perutničke, dušen riž z zelenjavo, radič in rdeča pesa v solati. Za posladek čokoladni muffini z višnjami.

Blanchy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti