ričet in rdeča kapica
Balenka
Lazanja v slow cookerju
ričet in rdeča kapica
BalenkaDanes goveja juha z vlivanci, lazanja iz domačih testenin, mešana solata
Posladek: sprehod, nato pa skutni zavitek in kuhano vino
Kjer je volja, tam je pot. TrixiNEDELJA:
Goveje-kurja juhica z domačimi rezanci; na ocvirkih pražen krompir, popečeno kurje meso iz juhe, ostanki mesa od včeraj, hrenova omaka; zelena solata z rikulo:

Pozdravček!
danes: ocvrta cvetača, jajca s porom, polenta
mali kuharMoje današnje MEGA dobro kosilo je bila podušena cvetača,por,čebula,česen,korenček na rožmarinovem olivcu, polenta z kozjim sirom, ter (pazite sedaj to. Se mi je luštalo že kakšna 2 tedna!! VITUDI OBOŽUJETE TOLE SOLATO????Jaz bi jo lahko dnevno nom nomaaaaal) naribana črna redkev z rdečim fižolom in par listi radičaaaaaaa (radiiiič. Kot otrok sovražil njegovo grenkobo, sedaj pa UFF UFF, samo oplemeniti zadeve...)
Danes:kurja juha,tenstan krompir,mešano meso(puran,pišanec,malo svinjine)mešana solata.Popoldan pa na rojstni dan.
Milži
Danes: goveji zrezki v zelenjavni omaki, domači široki rezanci, mešana solata, kava in pecivo (čokoladni čudež)
Migla
Sobota: pastirska pogača, solata
Danes: goveja juha in ....

goveja juha s kroglicami, ohrovt s krompirjem, govedina, kavica ![]()
Goveja juha z vlivanci, pečen krompir, svinjski kare in radič s fižolom
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja v slow cookerju

Veganski narezek z nachosi