Včeraj: Po regelcih jap. kuhinje---> Klein aber fein
. Ker se nas je zbralo celo skoraj celotno lj.sorodstvo in ker juhice ni šlo še bolj razredčiti (pol bi to bila že vojaška verzija špinačne juhe), je vsak dobil 2 šeflci (majkemi, osebno bi menjal glavno jed in sladico za 3 takšne krožnike. Ni je čez domačo špinačno juho) juhce.
Nato ostanki pečene ter filane hokaido buče s kuskusem (tetika naredila na čast mene in sestrične, katera obožujema takšne vegi.über zdrave ter barvne kombinacije. PRIPOROČAM!!), domač radič/indi.solata (mmmm) z domačega vrta, nato pa na čast našega slavljenca in prejemnika ZOISOVE NAGRADE dr. Frane Adama, pancake skutina torta (z kozjo skuto in kozjo sirotko) in predaja daril ter
.
Lepo preživet podaljšan vikend v Lj. pri sorodnikih
Ok, pancakes obožuje moj stari striček (jaz osebno dam več na tanke palačinke, lepo filane in zapečene v pečici) in tako je njegova hčerka to naredila tako, da smo torto jedli. Se ne da zrolat pancaka in ga zapeči v pečici
.
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---