SOBOTA:
Rojstnodnevno kosilo
: bela česnova juhica (tako dobra, da "gate trga"); krompir iz pečice
- izpod hčerinih rok; vratovina in mešana zelenjava z roštilja - zetko je pravi mojster
; zelena solata; tortica
; vinček ![]()
Pozdravček!
SOBOTA:
Rojstnodnevno kosilo
: bela česnova juhica (tako dobra, da "gate trga"); krompir iz pečice
- izpod hčerinih rok; vratovina in mešana zelenjava z roštilja - zetko je pravi mojster
; zelena solata; tortica
; vinček ![]()
Pozdravček!
Danes: puranji zrezki, koromač s paradižnikom, polenta, zelena solata s radičem
breskvaNa evo, sm rekla da si grem mlečni gres skuhat za večerjo, potem pa vidim tu pico pa pečeno meso in krompirček...kdo bo pa zdaj gres jedel?
danes za kosilo je bilo kislo zelje in krvavice. Za jutri...se pa povabim domov :) lep sobotni večer vsem.
nittadanes, kosilo v trgovskem centru - ribje palčke, pomfri, tatarska omaka, doma pa še malo segedina:)
majaosVčeraj zapečena polenta z zelenjavo in šunko, radič
danes pražen krompir, pečenice, rukola, radič v solati ; pekla sem gibanico
jutri goveja juha, pečeni telečji kremenatli, zapčena cvetača, rukola, endivija in radič v solati
tabuDanes vse v znamenju
: polnjeni, ocvrti, na žaru, krompirjrva solata,
in
.
Čet. kosilo: Domača zelenjavna juha, file spake ter blitva in solata
Pet: Polnozrnat kuskus z podušeno zelenjavo ter radičem in (NOVA NAJ NAJ FAVOURITE SOLATA) indijsko solato. Kak pa je to ena noraaaaaaa zadeva
Sob: Gosta domača špinačna juha, mehki sočni, prav posebno okusen file ribe (pozabil katere), pečena v pečici ter polnjena z kuskusem,porom,čebulo in malo slanine, hokaido buča, domač radič z balzamičnim kisom...DOL PADEŠ!!
Nedelja: Špinačna juha, polnozrnate palačinke iz sirotke, polnjene z kozjo skuto in zapečene v pečici.
Ponavljam da bi angelčki, če ne bi imeli kril, z ritkami po tleh vdarjali, tako je bilo dobro![]()
HVALA LJUBA TETIKA. Neverjetno, kako me spravljaš k sebi, kako me podpiraš in kaj vse mi nudiš....večno hvaležen ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
danes: paniran oslič, tenstan krompir, solata
mali kuhardušene bučke, ajdove testenine, pečene jetrce
Binko83Mesna omaka in testenine, solata iz stročjega fižola
Kjer je volja, tam je pot. TrixiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ameriška jabolčna pita (American apple pie )

Pohorska gibanica