Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: Rižota s piščancem, solata. Če bo kdo hotel, svež štrudelj iz zmrzovalnika.  

Vanja

Jaz bi en košček, prosim. Kar tjale mi dej

Danes pri meni:

- ni več, je pa bl en velik pisker svinjskih želodčkov s krompirjem.......

Mygrace

Danes pri nas: ena enolončnica a la kavra, malo bolj na hitro, pa ena mini kaokrajnska izjemnega okusa, skuhana v njej. Dobro, na žlico pač.

rimljanka

beatrice in brando, hvala, tega nisem zasledil v vaškem šparu.

Danes:

Uf, uf, včeraj slikano preveč od daleč, danes pa od blizu. Mal počakajte, grem slikat še enkrat.

Sem že nazaj, evo:

No,  tole je že boljše. Lahko mi verjamete, da riž ni bil nič pocast, pa tudi al dente ne, ravno tak k mora bit.

ežoj

Verjamem, zgleda odlično.

Jaz sem pa danes na čaju, nekaj me kuha. Kuhal ni tudi drugi del tega gospodinjstva, pravi, da je solidaren. Pa je pojedel še včerajšnje kosilo, no kar je ostalo od včeraj. Malo predaha nič ne škodi.

naor

ežoj, okoli onega kokosovega olja, ni ravno za čase, ko je oni gumb na max vključen..............

Okoli današnjega posladka pri nas: je bil predsladek, breskov kompot in en mini senbdvič, da se je lažje pričakalo kosilo, ko že malice ni bilo.

(da ne skrenem s teme, bi bila kazen huda )

rimljanka

@pinka: hvala  končno imam kuhinjski termometer in sem ga morala preizkusit!

Danes skutni cmoki z omako iz rdečega ribeza.

aby

Frčafele(Ežojev izbor) z popraženim brokolijem,in glavico česna!

polarbear

kislo zelje na solati in hrenovkie (spet je bilo treba nekaj na hitro )

Balenka

Danes: nedolžen ričet in pituralke

A kdo ve, kaj mesenega se skriva v ežojevem rižu? Lahko bi malo bolj od blizu slikal

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti