Matr, tale Balenka bi lahko bila učiteljica pri prvošolčkih
.

Jajčevci z rižkom
Matr, tale Balenka bi lahko bila učiteljica pri prvošolčkih
.
Korenčkova juha ali pa goveja iz skrinje, včerajšnji ostanki vrtnarske omake z malo svinjine, domači široki rezanci, sladica pa bodo mogoče palačinke.
lp
majaostudi jaz se danes prvič oglašam v tej rubriki, a jo večkrat obiščem.
Včeraj je bla prva trgatev "gemaja" in takrat se navadno sama kuha telečja obara in obvezna gibanca.
Danes pa polpeti, pire krompir, in koprivova špinača (moramo se malo spočit od včerajšnjega dela in ![]()
![]()
ki jih kar ni blo malo.
Kaj marele rastejo???Pri nas pa nič, že drugo leto. ![]()
Danes za kosilo:
prvi domač piščanec - kosi pečeni v pečici
pražen krompir/jaz bom imela za prilogo še včerajšnjo zelenjavno
rižoto
endivija
posladek: kokosovi piškoti
poposladek:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
danes: pleskavice, pikantna zelenjavna prikuha, solata, špinača in krompir iz pečice
mali kuharDanes, juhca,puranovi in svinski zreski,krompir,mešana solata,ledena![]()
Danes: Post!
A da se odkupim želodčku, sem spekel bananin kruh z sezamovimi semeni in prelit z limoninim prelivom, (bo dober zajtrk ja
. Zraven pa domača skutica) in rožičevo/PZ biscotte. Stanovanje pa ponovno diši, kot da imam pekarnico...my sweeeeeeeeeet bakery![]()
Jutri: Paradajz soljat.
Danes: štefani pečenka, pražen krompir, mešana solata
katka85danes: puranji zrezki, pire krompir, solatka in tortica od včerejšnjega praznovanja..
Domač kunec v zelenjavni omaki, pire krompir, zelena solata s fižolom, popoldne še pecivo iz polente.
Tinky BinkyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jajčevci z rižkom

Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem