danes je tudi pri nas pasulj
mali kuhar
Jabolčna pita s kokosom
danes je tudi pri nas pasulj
mali kuharDanes: pohan file osliča, krompir na solato
lp
majaosPašta fižol,sladkanje z domačo Izabelo...lestos je res sladka kot med!
polarbearDanes: bučna juha
ovčji sir, kumarice in hudičeva kupčija za zadnji košček pite ![]()
Poobedek: pregled zalog steklenic in starih cunj
lp
mzmDanes: pohan piščanec, riž z zelenjavo, zelena solata s kitajskim zeljem in koruzo
breskvaDanes pri nas; zelenjavno/gobova rižota, radič z rukolo in fižolom.
rosieDanes; domači široki rezanci z omakco in govejim zrezkom, paradajz solata, posladek ostanes včerajšnega tiramisuja
jutri; filane paprike
tanjajDanes: dušeno zelje v omakci, pire krompir, kranjska klobasa.
Jutri: piščančja nabodala, stročji fižol v solati, čebulna cibata.
Sreda: filane paprike.
Danes pri vzponu na Planino sem morala gledat samo na stezo, da ne bi slučajno še kake marele domov prinesla. So mi domači (in želodček) povedali, da jih je bilo za vikend preveč. ![]()
Še ena slikca od nedeljskega kosila. Eni so raje kot marele jedli kotlete, zraven pa seveda obvezna solatka z bučnim oljem, ![]()
.
mamka
Sporočilo je spremenil(a) mamka dne 10. 2012 20:51mamka, saj bi se jaz žrtvovala in vzela tiste odvečne marele, no. ![]()
Danes pri nas: v pečici pečena mešanica koščkov paradižnika (3 sorte), rdeče paprike in česna, z bazilikinimi cverovi, poprom, soljo in koščki pancete, zamešano med bavete, posuto s parmezanom, zelen radič s fižolom in bučnim oljem.
juha, gibanica,nektarine
zadnje čase se mi samo juha je
P.S.
ostali člani družine so namesto juhe imeli: pomfri in ombolo s sirom
lp
ledenka_Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčna pita s kokosom

Pohorska omleta