Krompirjev golaž in zeljna solata.
rosie
Svinjska ribica
Krompirjev golaž in zeljna solata.
rosieKozliček in krompir iz pečece,paradižnikova solata ,domači kruh.
golubićOdličen ješrenjeva enolončnica, v kateri se je znašlo ogromno leče, soje, nekaj fižola, čičerika in precej prekajenih domačih rebrc. Njama, kako je bilo dobro.
Zraven sem pripravila malo krompirjeve polente.
Maffini (borovničevi in jabolčni) pa se pravkar pečejo.
TaiaSOBOTA:
Kurja juhica z domačimi rezanci; pražen krompir, dunajski zrezek, zelena solata; jabolčno-skutni zavitek:

Pozdravček!
Sobota : ražnjiči ala fasulas iz baze z dodatkom gorčice za tretjino v receptu , zame brez mese
ka in so bili tudi super,pire in mešana solata: endivja, radič, rukola, motovilc
menola
kosilo v bližnji pizzeriji: pizza+palačinke
lp
ledenka_Danes: blitva, pire, endivija in radič s paradižnikom
jutri: v pečici pečeno: teletina, krompir, korenje, por, jajčevci, bučke, poleg solata kot danes- po mnenju naših otrok je to " ta najbolš južna"
za popoldne danes skutni zavitek, bomo videli, če ga bo kaj ostalo za jutri,
lep deževen večer, mani tole vreme prav paše po vsej vročini.
tabutburger, nisi edina, ki uživa v tem vremenu...ne bom še o jeseni, se mi zdi, da ni še zrelo, še bo žgalo...če pa ne, sem takoj za ![]()
Danes: zelenjavna juha
pecivo neznanega imena
imeniten ovčji sir z bližnjega semnja, kruh, teran
lp
mzm| ežoj je napisal/a: |
Da mal zasmetim, kosilo jutri: http://prazen.krompir.si/12-svetovni-festival-prazeneg ( vabljeni ) ežoj |
Moj mož se ga je tako najedel, da je bilo to tudi naše današnje kosilo
.
Pražen krompir na stojnicah je bil za prste polizat ...
.
Pri nas danes goveja juha z rezanci, pražen krompir, pečene piščančje prsi, telečji kotlet, mešana solata, kuhana zelenjava
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svinjska ribica

Sendviči iz ajdovih rogljičkov