danes:piščančje kračice, solata iz rukole, paradižnika in sira
mali kuhar
Jagodni cmoki z makovim sladoledom
danes:piščančje kračice, solata iz rukole, paradižnika in sira
mali kuharDanes samo kremna bučna juha. Če hoče kdo kaj več, si bo moral sam pripraviti.
msegovPozdravljeni
Danes: rižota s piščančjim mesom in zelenjavo, zraven pa velika skleda rumene endivije s fižolom in jajcem
za jutri se pa počasi kuha goveja juha, zraven bo še tenstan krompir, meso iz juhe s hrenom, kakšna bo pa solata pa še ne vem
babka1951Pri nas danes pizza.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Pri nama tudi danes pica.
tanjajPri nas pa ričet in Miglino zdrobovo pecivo.
rosieDanes: goveja juhica, pečena piščančja bedra in krompir, pečen v pečici, mešana solata s paradižnikom, papriko in kumarami
Jutri: ponovitev iz začetka tedna, čevapčiči, črn kruh, paradižnikova solata s čebulo in bučnim oljem
Nedelja: končno dopust 14 dni, pa čeprav bo kislo vreme :).
Danes ( vseen sem nekaj skombiniral, pa je bilo prav prijetno se sukat okrog štedilnika ):
Mene vseen skrbi enolična prehrana ( stročji fižol, paradižnik, paprika, blitva.... ). Sem bil zaskrbljen, da bom dobil kakšno bolezen, cvitaminozo, naprimer, pa trdijo, da to ni možno. Po moje bom fasal še kaj hujšega morda uno bolezen " čitaj-čitaj ". *ebiga, sedaj ne morem si nič izmišljevat, vrt diktira kaj bom jedel, to pa spet zaradi onega gumba za šparanje, ki je na max.
![]()
ežoj
PETEK:
Bolj kovečerja, kot kosilo - ohrovtova čorbica s prekajenim rebrom:

Pozdravček!
Paprika polnjena s kuskusom, v omaki iz bučk, paradižnikov, listov zelene, kar sem pač dobila še na vrtu...
dagaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jagodni cmoki z makovim sladoledom

Gravče Tavče ali Prebranac