Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri meni danes sprememba načrta: mojega upokojenca sem spravil k delu, pol sem ga cel dan preganjal in se mi ni ljubilo pol nič kuhat:

ežoj

Danes: Piščančja nabodala, sir na žaru, čebulna cibata in solata (paradižnik, paprika, čebula, bazilika petršilj).

Posladek: sladoled Planica

mamka

Porova juha, krompirjevi svaljki in jagodni cmoki.

Tinky Binky

Midva danes kuhava nedeljsko kosilo. Kadar je tako vreme še posebej paše goveja župca, tenstan krompir in solata.

Za sladico se pa še malo oziram po receptih. Najbrž bo kakšno jogurtovo pecivo. Hitro in dobro.

Sicer bo pa najboljši današnji posladek zalit vrt.

naor

Ker je tako kislo vreme, se bomo danes malo crklali....... (od tega crklanja mi že raste rit)

1. dunajci

2. pomfri :)

MissLady

Jutri bodo dunajski in riž, ker so že narejeni v zmrzovalniku in pridejo delat nekaj.

Danes - hrenovke v testu, ki jih bom delala prvič. Nisem preveč navdušena, ampak moj to obožuje in moram jih porabit, pa tud mal moke... Bo kar kruhomat zmesil. Zraven pa - mogoče kumarični zos, solata... Ne vem še. Ali kar paradižnikova solata s kumarami.

xxs

Da mal zasmetim, kosilo jutri:

http://prazen.krompir.si/12-svetovni-festival-prazeneg ( vabljeni )

Za današnje kosilo se še ne ve.

ežoj

Ežoj, tudi moje kosilo bo jutri tam... s pekočo papriko rocoto!

Zimt

ežoj je napisal/a:

http://prazen.krompir.si/12-svetovni-festival-prazeneg ( vabljeni )

ežoj

Oho, šefica je pa kar baronica Lazarini, kot kaže .

Pri nas bo danes tudi krompir, takšen iz pečice, zraven pa pečeno jajce (da se krompir notri namaka), njam. Pa endivija.

Ognjič

danes je tudi nas na Obali malček zalilo, zato:

-krompirjeva mineštra

-kremšnite

lp

ledenka_

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti