Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: pečene perutničke, pečen krompir, kumarična solata.

rosie

Jeseni še ni, prave poletne temperature okoli 29°C (čeprav po novem to velja  za ohladitev ), zatorej goveje juhe še ne bo!

So pa bile domače testenine (moka, mleko, bazilika)  z jajčevci, paradižnikom in ovčjim sirom

por v solati, vino

lp

mzm

Danes: goveje juha z ribano kaši, žrebičkovi zrezki v omaki, sirovi cmoki, kitajsko  v solati s fižolom in rukolo, puding s sadjem

breskva

Po 10 dnevnem potepanju po morju, danes domače kosilo pri moji sestri: goveja juha, ajdova kaša, kuhana zelenjava, pečena sv. rebra, zelena solata in puding z vročimi malinami....čudovito!

ANJA

Včeraj: musaka iz popečenih jajčevcev in mletega mesa (brez krompirja)

Danes: po dolgem času sva kljub slabemu vremenu zakurila žar; piščančje perutke marinirane z limetinim sokom in medom, piščančji zrezki s curryem, domači čevapčiči, popečeni jajševci in rdeča paprika, francoska solata, paradižnikova solata. Za posladek pa je žarmojster dobil nekaj nebeških poljubčkov (piškotkov seveda)

Ninja24

goveja juha z rezanci,

pražen krompir v čast svetovnemu dnevu praženega krompirja,

dunajski svinjski zrezki, govedina iz juhe,

hren, radič

Balenka

Včeraj: paradižnikova juha, pečena sv.rebrca, pečen krompir, zelena solata

Danes: zelenjavna juha, rižota z mesom, paradižnikova solata

Jutri: piščančja juha, lazanja, zelena solata

matejaoz

Včeraj: Na Tinju z obiskom iz Zagreba. 4 pečene krompirčke, 1 svinjsko rebrco, 2 kosa puranjih prsi, jurčki s porom in paradižnikova solata.
Moja prijetna družina pa je za piko na i, imela ponovno nalogo da dobijo moje sladice in podajo mnenje XD
Tokrat sem jih razvajal z: Limonino pito, cimetovimi rolicami, pehtranovo potico in makovo potico.

Danes: Paradjz solata.

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Danes sladko zelje z makaroni, po želji še kranjska klobasa.

msegov

danes: piščančji čevapi, polnozrnata žemljica s semeni, solata

mali kuhar

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti