Danes: zarebrnice, por v smetanovi omaki, njoki, mešana solata (paradižnik, paprika, kumara, drobnjak)

Pecivo iz bučk
Danes: zarebrnice, por v smetanovi omaki, njoki, mešana solata (paradižnik, paprika, kumara, drobnjak)
Zelenjavna mineštra, rezanci s špinačo in mandlji v sirovi omaki, sestavljena solata, saduje - japka.
lp
cervus| elaphus je napisal/a: |
Zelenjavna mineštra, rezanci s špinačo in mandlji v sirovi omaki, sestavljena solata, saduje - japka. |
Neverjetno
, tudi jaz sem imela povsem identično kosilo, s tem, da sem japko pohrustala šele zdaj. Kdo ve, ali bo jutri še eno tako naključje?
ja, MBrando, ti le pridi. Samo napovedan, če ne rebrc in bedrc ne bo!
Balenkadušen ohrovt s slanino in česnom, ajdovi ravioli s feto in baziliko, pečene hrenovke, stročji fižol v solati
Balenka: Obratno tudi velja. Le da vas bom pri meni razvajal z sladicami. To je moja domena ![]()
Pa če pridem k vam, tak isto prinesem dobrote.
Hvala za povabilo![]()
. Bom vsekakor prišel.
S katerega konca ste?
danes: polnjene bučke s skuto in orehi, gratinirane v pečici
mali kuharMi pa danes odpotujemo še eno rundo na morje
....tako da bodo za kosilo sendviči med potjo. ![]()
Ampak bo pa potem 10 dni crkljanja z morskimi dobrotami ![]()
![]()
![]()
![]()
. Torej na slišanje/branje čez 10 dni. Lepo kuhajte!![]()
Anja uživajte na morju! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes bomo jedli ocvrte fileje osliča - jaz naravno pečenega na olivnem olju, mešano zelenjavo iz pečice in solato iz stročjega fižola in paradižnika.
msegov
Zdravo
Mi imamo pa džuveč riž, piščančje zrezke z žara (na oglje, brez uporabe maščob) in sezonsko mešano solato (kumare, paradižnik, glavnata solata, mlada špinača).
Vsem želim dober tek
sara
metuljcek93Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pecivo iz bučk

Brownie z marelicami