Danes krompirjeva juha, polnozrnati makaroni zabeljeni z ocvirki. Jaz spet po svoje in sicer solato s paradižnikom, koruzo, veliko čebule in koščki mozarele, zraven kruh z dodatkom pražene čebule.
msegov
Malinini razpokančki
Danes krompirjeva juha, polnozrnati makaroni zabeljeni z ocvirki. Jaz spet po svoje in sicer solato s paradižnikom, koruzo, veliko čebule in koščki mozarele, zraven kruh z dodatkom pražene čebule.
msegovDanes je vroče, da se nam kar
, zato le pesto in kruh.
Danes solata s testeninami, kozice z ingverjem in limoninim sokom na opečenih kruhkih.

lp, pinka![]()
piška in mladi krompir v pečici,kumarična solata ,za ostale pa paradižnikov solata,pa sladoled mmmm,je tolk vroče,uf![]()
Mešana solata, jabolčni zavitek.
Tinky BinkySendvič iz pumpernickla in mladega kozjega sira ter rdeče paprike (za močnejšo polovico pa malo manj zdrav iz bele bagete, dimljenega sira, kuhanega pršuta in majoneze), pest suhih marelic......blazno tekne tukajle gor![]()
Ohlajena testeninska solata,potem še sladoljed(sem malo pretiraval z čiliji v solati)![]()
Paradižnik, kumare, mozzarella in čebula v solati, kruh za pomakat in prepevanje zimskih pesmic ![]()
lp![]()
![]()
Poletna ješprenjka, krompir in piščančje perutničke v peči, rdeča pesa iz kozarca, pijača![]()
Za kosilo sataraš od včeraj, ni se mi ljubilo kuhat krompir, pa kar s kruhom:
Kot obljubljeno, za posladek evrotorta:
V knjigi je videti tako:
pa sploh ne vem, kje sem zgrešil, delal čist po receptu iz knjige ( ja, tiste na sliki, en moj dober ( kulinarični ) prijatelj pravi, da itak nič ne znam kot slikati knjige, pa še to mu je najbrž žal, da je povedal ). Morda bi ledenka znala povedat, kje sem zgrešil, ona namreč, to torto pozna.
Ne moreš verjamet, čist po receptu delaš, pa pride nekaj na videz drugačnega.
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Malinini razpokančki

Goveja juha z valjanimi rezanci