Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Se še kuha...mučkalica iz ostankov piknika.

polarbear

Danes riž z zelenjavo (paradižnik, bučke, paprika, korenje, koruza), skleda endivije. Za ostale še vsakemu konec klobase.

msegov

kotleti, pečen krompir, paradižnik v solati, domače jagode

lp

ledenka_

Ola ANJA, tebe pa že DOLGOOOOOOOOO nismo videli tukaj. POZDRAVLJENA iz srca. Si le mama tele teme

Včeraj: Sveže narezana zelenjava, potresena z različnimi začimbami in zelišči, zraven pa popečena polenta na fr.slanem maslu.

Danes: Sveže narezana zelenjava iz prijateljevega vrta, dodana zelišča in začimbe, zraven pa ajdovi žganci s kakimi 6timi popečenimi ocvirki.

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

MBrando hvala za tako lep pozdrav....mi je kar srček zaigral

ANJA

Danes: zelenjavna juha in rižev narastek ter limonada (iz domače limone).

lp

irenakr

Pri nas po dooologem morskem oddihu spet kuhamo doma- kok mi je fajn ko je vse pri roki, pa dovolj visok pult....saj ima kuhanje  na morju tudi svoj čar, ampak ko si spet doma je pa tudi luštno.

ponedeljek: kornčkovo.porova juha, polpeti, endivija s krompirjem

včeraj: pohane buče endivija,paradižnik, feta v solati

danes: telečje-piščančja obara z domačo zelenjavo, kruh

tabu

SREDA:

Kuhani štrukljki, telečji ragu, šopska solata, zelena solata:

Pozdravček!

Evo zopet malo barvnega terorizma

Mučkalica mucho picante con green zebra tomato e cherry bomb chiles

polarbear

Grška solata, bulgurjev narastek s sadjem, kava

Bojanca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti