| aby je napisal/a: |
Skutni cmoki s slivami. Zvečer domača pica, breskov potresenec in koktejli.
|
Aby, kaj pa je to breskov potresenec?
leandros
| aby je napisal/a: |
Skutni cmoki s slivami. Zvečer domača pica, breskov potresenec in koktejli.
|
Aby, kaj pa je to breskov potresenec?
leandros
Ežoj, a una buča je pa kraljevski bodigard ![]()
?
Danes pri nas:
- recimo džuveč, v resnici pa z rižem pomazana kastrola od sataraša za vlaganje, potreseno s parmezanom (v resnici z naribanimi ostanki nekega obsušenega sira)
- brezglava ljubljanska ledenka, ropotajoča...plus paradajz, kumare, paprika, stoletna čebula, kefir...sol, sladkor, poper....nežno premešana z rokami, nihče videl
- hruške debeluške, sir, vino
- voda
- počitek
Posladek ( v resnici popočitek):
- sončna kopel (v resnici pobiranje odpadlih jabčkov v kopalkah)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aja, v kopalkah:
![]()
Mygrace
Leandros tale je breskov potresenec, mi ga naravnost obožujemo, vsakič s kakim drugim sadjem ![]()
Aby hvala ![]()
Danes: zelenjavna mineštra, namaz iz albumninske skute, začimb in paradižnika, nadevan v zvitke, s taisto skuto, česnom in bučnim oljem narejen namaz
kumarična solata, voda in čakanje na večerni teran ![]()
, meni se maže...
lp
mzmDanes vse neki eno divjanje, skor pozabil na kosilo, pol skor pozabil slikat:
torej: v nedeljo imeli družinski piknik, pol nisem pospravil v zmrzovalnik, kaj je ostalo, pa nekaj od tega spekel danes, na žaru.
ežojpo 8 urni vožnji domov, po izgubljenih živčih v Genovi-ja na parkingu so nam vdrli v avtodom!! smo si privoščili (po 11.dneh) večerjo v najljubši pizzeriji...vsak svojo pizzo in orhove palačinke ter hektoliter vode.
Še pred večerjo pa konkreten tuš, po 11 dneh sem spet uživala pod tušem z "našo sladko vodo", namreč v Španiji smo se tuširali s slano(ja pač, ni drugega, njihov vodovod ima slano vodo)-bljaaak
Ljubo doma, kdor ga ima.
Jutri pa nevem kdo bo kuhal. Še poročam ;)
lp
ledenka_Včeraj: goveja juha z rezanci in govedino, žrebičkovi zrezki v omaki, pire krompir in kus kus z zelenjavo, zeljna solata, orehova potica.
Danes pa vem, da bom kuhala, samo še ne vem kaj.
Balenka
Včeraj glavnik (govnač, gvavnik,...al kakor koli že rečete jedi iz zelja
in krompirja
) in kuhane klobase![]()
danes: fuži s svinjsko ombolo
mali kuharKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene paprike

Dušeno rdeče zelje