Še se kuha, in sicer:
bolj hladna bučna juhica; pražen riž, kumarična omaka, pohani zrezki; matovilec
Pozdravček!
Še se kuha, in sicer:
bolj hladna bučna juhica; pražen riž, kumarična omaka, pohani zrezki; matovilec
Pozdravček!
Ješprenjka s kislim zeljem in koruzo, jajčevci v kozici.
dagaPečen krompir, paradižnikova, kumarična in zelena solata.
Tinky BinkyVčeraj: piščančji file, bučke v smetanovi omaki + njoki + paradižnikova solata.
Ker se mi danes ne da kuhat bo mlajši rod imel na meniju McDonaldsa, ostali pa skledo zelene solate skupaj zmešano z Rio mare Mexikana
, pa kar se najde v hladilniku. Sicer pa včasih paše tud mal đanka ...
Danes pri nas: sladko zelje z govedino iz juhe, začinjeno po moje, krompir v koščkih z nekaj ocvirki. Preprosto, a slastno poletno kosilo.
Njoki s škampi![]()
Petek: piščančji file in kifeljčar, pečeno v pečici, kumarična solata
Sobota: špageti z zelenjavno omako, paprika in kumare v solati
Nedelja: družinski piknik: pleskavice, zavite klobase, pišč. file in bedra, paradižnik z mocarelo in baziliko, grška solata, sladek in slan štrudelj, sladoled s pokuhanimi gozdnimi sadeži, lubenica, vodaaaaa
Včeraj: lazanja (brez bešamela)
Danes: boranja, kruh
Danes: zelenjavna juha iz vsega, kar se da nabrati na vrtu, kumare v solati s krompirjem in jogurtom.
rosieDanes kranjske klobase, paradižnikova solata, kumarično-krompirjeva solata. Poleg tega pa sma z mamo napolnili 22 kozarčkov breskove marmelade iz domačih breskev. Nebeško dobra, boljše še nisem jedla!
Malo za lušte - slikana, ko se je še kuhala ![]()
Skutni cmoki s slivami. Zvečer domača pica, breskov potresenec in koktejli.
abyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ribja juha s testeninami

Bučna juha s kokosovim mlekom