Ješprenjka z repo in koščkom mesa.
daga
Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato
Ješprenjka z repo in koščkom mesa.
dagaDanes: zelenjavna juhica (vsa zelenjava z domačega vrta)
marelični cmoki, kompot
Jutri: testenine z zelenjavno omako
paradižnik, kumare........v solati
Vsak dan pa na "tone" sladoleda, domačega!
LP! Galja
Včeraj: kumare v omaki in dušen puranji zrezek
Danes: sladko zelje z bobom, koruzne žgance sem izpustila, sladica: savnanje za pečico oziroma peka piškotov![]()
Pri nas je pa danes ratalo tole:
pleskavice in čevapčiči, pečen krompir, kumarična in paradižnikova solata (en lavor pravi miška.....hihihihihihihi)
BalenkaDanes: Kumarična solata z jogurtom in koruzni žganci
Jutri: Kura in zelenjava iz žara, kus bizi ter solata.
danes pa bodo za kosilo čufte v paradižnikovi omaki :)
mali kuharPri nas danes goveja juha z zdrobovim cmoki, govedina iz juhe, pečen piščanec, pečen telečji kotlet, pražen krompir, ostanek solate iz stročjega fižola, kumarična solata
Potenja pa praktično ni, ker me hladi klima.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiSREDA:
Polnjene paprike, pire krompir:

Pozdravček!
Danes praznujemo ameriški dan neodvisnosti, zato: piščančja nabodala z bbq omako, krompirjeva solata, zvitki s tortijami, popečen kruh z omakami iz belega fižola, čičerike in avokada, za sladico pa

Tinki Binki, a imaš v familiji kakšnega američana, da praznuješ 4 julij. Saj me nič ne moti, vendar ( s kančkom žlehtnobe ) za slovenski dan državnosti si imela za kosilo zelenjavno lazanjo in zeleno solato, pa ni bilo videti torte v barvi slovenske zastave. Se mi zdi, če že praznuješ ameriški praznik, bi se spodobilo, vsaj v enaki meri slovenskega ( da niti ne omenjamo, da je kapitalizem na izdisaju, skupaj z ameriko ).
Danes pri meni, eno samo jamranje ( no, najprej nekaj za kapitalizem, pol pa senca, mrzel pir in jamranje............., ah, saj to itak veste ):
zgoraj je priprava, spodaj, kosilo:
prekajen cipl, vino s geografskim poreklom, okolica Krškega........., meditacija o dovršenosti vesolja, pa še božji delec ( Higgs-ov boson ) so najdli, v cerkvi, ki se ji reče CERN.............. , sam še da kapitalizem vzame hudič in bo vse tako kot mora bit.![]()
ežoj
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato

Jabolčna pita s kokosom