Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes pečen krompir, pečen kotlet, solata s koruzo. Zame pa popečene bučke in solata.

msegov

Ežoj, ker je danes zelo prijeten dan, se bom ob tej priliki vzdržala vsakršnega komentarja. Bi pa imela veliko za povedati o tipičnem slovenskem hobiju, ki se je tudi na kulinariki zelo razpasel.....samo se bom držala teme. Grem rajši še na en , ker res paše k moji ameriški tortici. Pa lep dan ti želim in čim manj jamranja. 

Da ne bom smetila: za (pozni) desert danes cheesecake s sadjem in cocktail iz .

Tinky Binky

Danes: hladan riževa solata z vso mogočo zelenjavo+

rosie

Danes: marelični skutini cmoki, čokoladni sladoled (domač)

breskva

Tinky Binky tistale sladica z ameriško zastavo pa zgleda tko zloooooo okusna :) me čisto nič ne moti kera zastava je, bi kar en košček si odrezala :P

danes sem jedla vzunaj

jutri pa bo peperonata, kruh in ledena čokolada s smetano

lp

ledenka_

No, očitno je tipičen slovenski hobi opozarjanje na to, da nismo narodno in državotvorno dovolj zavedni, vsaj tako razumem ežojev komentar in se mu pridružujem. 

Pri nas danes ni bilo kosila, na pikniku se pa tako ali tako ve, kaj se je. No, še največ se je spilo vode, take z mehurčki in one brez, čeprav ni bilo tako peklensko vroče, je termometer pokazal samo 28. 

rimljanka

Danes: pizza in voda s smejalnim učinkom , v prijetni družbi, na koncu me je zazeblo v prste, kaj lepšega v teh dneh!

lp

mzm

Ej Ežoj, kapitalizem je bil in bo. En človek je vedno hotel nadmudriti drugega in si vzeti več zase, zelo simpl. Ko človeka ne bo več, bo umrl tudi kapitalizem, prej pa ne. Komunizem, socializem sta zgolj lep poskus prelisičiti človekovo naravo. Že majceno dete vpije: " To je moje!" To pa je moj majhen prispevek k veliki človeški blaznosti. Je pa prevroče in tudi tema ni prava za filozofiranje. Se pa dostikrat porajajo take teme ravno pri kosilu, torej: včeraj, danes, jutri. Sama zelenjava, mogoče kakšen čevapčič in veliko vode.

naor

Danes:

- solatne palačinke

- čaj, mlačen

Partizanski golaž sem dala vsled neprimerne klime v zmrzovalnik..upam, da zdrži vsaj do 29. novembra

Mygrace

po dolgem času me je primla volja za nekaj zelenjave tako, da bo danes na meniju zelenjavna mineštra

mali kuhar

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti