Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

breskva, riba bila v petek, prinesli premočan vin pa so se mi roke tresle in posnetek ni uspel.

Danes:

ežoj

Včeraj: Pol batače (kurja taca :D ), RIZI BIZI!!!!!! (več graha kot riža ), zelena domača solata, mešana paradižni-kumarčna solata.

Danes: Kumarična solata, popečena polenta

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Danes pa kar "vsak naj se znajde po svoje" meni. Ostanki od včeraj, praznjeneje hladilnika ... Obvezno pa zelena solata. Jaz si jo bom privoščila s koruzo in tuno.

msegov

Kuskus z zelenjavo in natur puranji zrezek, solata...

Bojanca

PONEDELJEK:

Zmečkana zelenjavna juhica z risoni; puranji ragu, polenta s feto; zelena solata:

Pozdravček!

Danes cel dan v službi, tako da kosilo odpade.

Namesto kosila vsak en .

Ni bilo slabo, je kar pasalo. Zdej pa naprej veselo na delo, čeprav je vroče kot .

Aja, sladice tudi ne bo, mogoče bo en kos .

irena66

V soboto smo imeli govejo juho z domačimi rezanci, pečeno orado in krompir,mlad domač grah in korenček, zeleno solato

Včeraj smo se hladili ob morju z polno hladilno torbo priboljškov, zvečer pa je zato bila zelenjavna juha

Danes bo gobova juha, kalamari, zelena solata, za moža pa hrenovka in paradižnikova solata 

Jutri špageti z lososom, mož pa z telečjo polivko, zelena solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

danes vse bolj an hitro zame, ker sem cel dan naokoli: višnjev zavitek, 2 nektarini in 2 marelici.

kasneje si privoščim 2 kepici sladoleda

ostali člani družine pa:ocvrti melancani, rdeč radič s fižolom in kruh

lp

ledenka_

Danes, pospravljanje ostankov od včeraj:

nekaj gob, nekaj melancan, dva čevapčiča, košček piščančjega, kruh z orehi pa še en ( fluprescentno armeno- zelene barve, verjetno kak radioaktivni dodatek ( kaj če drugega bit ), sicer dober, še ribe ga jedo), vse ožarčeno z mikrovalovi, vino s geografskim poreklom..................

ežoj

Zelenjavni narastek s proseno kašo, zelena solata, za sladico pa malo sladke prosene kaše z breskvami in cimetom.

Tinky Binky

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti