Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

breskva, riba bila v petek, prinesli premočan vin pa so se mi roke tresle in posnetek ni uspel.

Danes:

ežoj

Včeraj: Pol batače (kurja taca :D ), RIZI BIZI!!!!!! (več graha kot riža ), zelena domača solata, mešana paradižni-kumarčna solata.

Danes: Kumarična solata, popečena polenta

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Danes pa kar "vsak naj se znajde po svoje" meni. Ostanki od včeraj, praznjeneje hladilnika ... Obvezno pa zelena solata. Jaz si jo bom privoščila s koruzo in tuno.

msegov

Kuskus z zelenjavo in natur puranji zrezek, solata...

Bojanca

PONEDELJEK:

Zmečkana zelenjavna juhica z risoni; puranji ragu, polenta s feto; zelena solata:

Pozdravček!

Danes cel dan v službi, tako da kosilo odpade.

Namesto kosila vsak en .

Ni bilo slabo, je kar pasalo. Zdej pa naprej veselo na delo, čeprav je vroče kot .

Aja, sladice tudi ne bo, mogoče bo en kos .

irena66

V soboto smo imeli govejo juho z domačimi rezanci, pečeno orado in krompir,mlad domač grah in korenček, zeleno solato

Včeraj smo se hladili ob morju z polno hladilno torbo priboljškov, zvečer pa je zato bila zelenjavna juha

Danes bo gobova juha, kalamari, zelena solata, za moža pa hrenovka in paradižnikova solata 

Jutri špageti z lososom, mož pa z telečjo polivko, zelena solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

danes vse bolj an hitro zame, ker sem cel dan naokoli: višnjev zavitek, 2 nektarini in 2 marelici.

kasneje si privoščim 2 kepici sladoleda

ostali člani družine pa:ocvrti melancani, rdeč radič s fižolom in kruh

lp

ledenka_

Danes, pospravljanje ostankov od včeraj:

nekaj gob, nekaj melancan, dva čevapčiča, košček piščančjega, kruh z orehi pa še en ( fluprescentno armeno- zelene barve, verjetno kak radioaktivni dodatek ( kaj če drugega bit ), sicer dober, še ribe ga jedo), vse ožarčeno z mikrovalovi, vino s geografskim poreklom..................

ežoj

Zelenjavni narastek s proseno kašo, zelena solata, za sladico pa malo sladke prosene kaše z breskvami in cimetom.

Tinky Binky

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti