breskva, riba bila v petek, prinesli premočan vin pa so se mi roke tresle in posnetek ni uspel.![]()
Danes:
ežoj
breskva, riba bila v petek, prinesli premočan vin pa so se mi roke tresle in posnetek ni uspel.![]()
Danes:
ežoj
Včeraj: Pol batače (kurja taca :D ), RIZI BIZI!!!!!! (več graha kot riža ![]()
), zelena domača solata, mešana paradižni-kumarčna solata.
Danes: Kumarična solata, popečena polenta![]()
Danes pa kar "vsak naj se znajde po svoje" meni. Ostanki od včeraj, praznjeneje hladilnika ... Obvezno pa zelena solata. Jaz si jo bom privoščila s koruzo in tuno.
msegov
Kuskus z zelenjavo in natur puranji zrezek, solata...
BojancaPONEDELJEK:
Zmečkana zelenjavna juhica z risoni; puranji ragu, polenta s feto; zelena solata:

Pozdravček!
Danes cel dan v službi, tako da kosilo odpade.
Namesto kosila vsak en
.
Ni bilo slabo, je kar pasalo. Zdej pa naprej veselo na delo, čeprav je vroče kot
.
Aja, sladice tudi ne bo, mogoče bo en kos
.
V soboto smo imeli govejo juho z domačimi rezanci, pečeno orado in krompir,mlad domač grah in korenček, zeleno solato
Včeraj smo se hladili ob morju z polno hladilno torbo priboljškov, zvečer pa je zato bila zelenjavna juha
Danes bo gobova juha, kalamari, zelena solata, za moža pa hrenovka in paradižnikova solata
Jutri špageti z lososom, mož pa z telečjo polivko, zelena solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
danes vse bolj an hitro zame, ker sem cel dan naokoli: višnjev zavitek, 2 nektarini in 2 marelici.
kasneje si privoščim 2 kepici sladoleda
ostali člani družine pa:ocvrti melancani, rdeč radič s fižolom in kruh
lp
ledenka_Danes, pospravljanje ostankov od včeraj:
nekaj gob, nekaj melancan, dva čevapčiča, košček piščančjega, kruh z orehi pa še en ( fluprescentno armeno- zelene barve, verjetno kak radioaktivni dodatek ( kaj če drugega bit ), sicer dober, še ribe ga jedo), vse ožarčeno z mikrovalovi, vino s geografskim poreklom..................
ežojZelenjavni narastek s proseno kašo, zelena solata, za sladico pa malo sladke prosene kaše z breskvami in cimetom.
Tinky BinkyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižek z lososom

Peresniki po bolonjsko