Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

rimljanka je napisal/a:

No, očitno je tipičen slovenski hobi opozarjanje na to, da nismo narodno in državotvorno dovolj zavedni, vsaj tako razumem ežojev komentar in se mu pridružujem. 

rimljanka

Res žalostno, da sodiš o nekogaršnji narodni in državotvorni zavednosti po tem kaj ima za kosilo. Po moje to pove kar veliko o človeku, pa tudi mislim, da takšnega ali drugačnega opozarjanja iz vajine strani res ne potrebujem, hvala vseeno.

Danes pri nas pečen krompir v pečici, kumarična in zelena solata.

Tinky Binky

Fižolova juha, marelični cmoki.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Pozdravljeni!. . www.ekopomurje.si" href="http://www.ekopomurje.si" target="_self">. www.ekopomurje.si" href="http://www.ekopomurje.si" target="_self">. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Slivovi cmokiwww.ekopomurje.si" href="http://www.ekopomurje.si" target="_self">.... :)

Lp!

Sporočilo je spremenil(a) zemljan dne 13. 2012 07:01

Danes: porova kremna juha, zelenjavna rižota (z namešano zelenjavo s prvega vrtička ;) , zelena  in paradižnikova solata, za sladico pa palačinke s sladoledom....Seveda pa vse še bolj tekne, če je kuhano v novi kuhinji :D

studentka20

Včeraj: domač pečen krompirček, piščančji file, kuhana mešana zelenjava, radič in zelena solata

Danes: pica tortilja in zelena solata

shari2007

Včeraj smo meli hitre peresnike z gorgonzolo,

Danes pa boranija, paradižnikova solata in kruhek.

lep dan še naprej!

ursiii

ČETRTEK:

Ena paprika od včeraj z dodatkom čevapčičev ter hladnega krožnika - paprike, paradižnik, olive, feta:

Pozdravček!

Danes kosilo v vikendici za hišo na prijetnih 22ih stopinjah. 

In sicer zelenjavno gobova rižota in skleda solte in hladno .

Sladica: 10 minutni počitek .

irena66

Pozdravljeni.

kaj naj naredim za kosilo..

imam nekaj svinjskega mesa, paradižnikovo omako, makarone, jušne kocke, en kup začimb, jajca..

nimam pa čebule, krompirja..

kaj lahko iz tega sploh naredim za kosilo?

v trgovino ne morem ker nimava denarja..

kaj naj naredim?

prosim za kakšno idejo kaj narediti iz tega za kosilo..

lp

Andreja

andreja19

Jaz bi skuhala makarone in jih prelila s paradižnikovo omako, zraven pa kakšno solato.

Mi smo danes imeli špagete, prelite z na maslu popraženim česnom, feferončkom in na pol prerezanimi češnjevimi paradižniki, potreseno s parmezanom in na drobno sesekljano rukolo. Solata:

rosie

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti