Polnozrnati špageti, mesne kroglice v omaki, solata.
Tinky Binky
Jagodni semifreddo
Polnozrnati špageti, mesne kroglice v omaki, solata.
Tinky BinkyPiščančja obara z žličniki.
rosieDanes se mi neki ni ljubilo nič posebnega ( ja, ko se neha pouk, se študentje včasih polenijo
):
Kot rečeno, danes smo si privoščili prvi ocvrt bezeg letos. Njaaammmm :) Zraven pa skledo zelene solate.
msegovdanes: zrezki v smetanovi omaki, kroketi, jaz sem jedla v službi: pizza bianca z gobicami( sir, mocarella,brie sir,feta sir, kisla smetana, skuta, praženi jurčki)
za vikend imamo tekmovanje in bomo kuhali naslednje:
sobota: ombolo na žaru s sirom, mlad krompir, skutno-breskova krostata
nedelja: čevapčiči v lepinji s sirom, morda kakšna solata
predvsem velikoooo mrzle vode in upajmo da po koncu tekmovanja še šampanjec :)))
lp
ledenka_| irenakr je napisal/a: |
Danes: kurja juha z rezanci, sladko zelje, pečena hrenovka in pire krompir. lp
|
Včeraj - Piščanjčja obara.
Jutri - Mesna lazanja (s špinačnimi testeninami) in zelena solata iz vrta (z jajčko, krompirčkom in drobnjakom).
Pojutrišnjim - Goveji golaž z zdrobovimi cmoki
tejčolaDanes , jetrca v omaki ,polenta, solata![]()
Danes:
WIIIIIIIIII, legenda! Vse je šlo kot po maslu. Razen da sem dal preveč čilija v lovski golaž (moji starši ne smejo preveč pikantnih zadev) je bilo kosilo popolni uspeh. Mamika so pač manj golaža a zato več popečene grahove polente in solate. Celo po moje narejena solata jim je bila super, kar pomeni, da jim je bila dovolj slana (no ok, razen očetu. On pa je res tapravi ej!), kisla, dovolj čebule in česna. Namesto sira v slanici sem dodal kremasti česnov zeliščni sir (mehki kot puter).
Za piko na i (kot rada porečejo moja mamika) pa so bile bezkove palačinke z domačo skuto, 2 vrstama domače marmelade in rahlo popečene v pečici na funkciji ŽAR.
Ne bi mogel biti bolj vesel, saj sta mi starša zadovoljna in sita zapustita stanovanje.
Najlepše priznanje za mene pa je bil pogled na prazne krožnike, lonce in kozarce. Niti za kakšno miško ni ostalo.
Skratka, PERFEKTNO.
zajčkov paprikaš, široki rezanci in zelena solata
BalenkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jagodni semifreddo

Bowla s kozicami