Danes: kokošja juha z domačimi rezanci, kvašeni štruklji s korenčkom in ajdovo kašo, berivka+drobnjak
Jutri: miljon juha, piščančji zrezki v smetanovi omaki, druga polovica današnjih štrukljev, solata kot danes
micogicaDanes: kokošja juha z domačimi rezanci, kvašeni štruklji s korenčkom in ajdovo kašo, berivka+drobnjak
Jutri: miljon juha, piščančji zrezki v smetanovi omaki, druga polovica današnjih štrukljev, solata kot danes
micogicaSOBOTA:
Zelenjavna juhica z dodatkom kus-kusa; pečeni krompir in korenček, pečena sv. rebrca; zelena solata:

Pozdravček!
pizza + palačinke
ledenka_
fižolova juhica z zlatimi kroglicami. Mešana solata z fižolom pa še malo včerajšnega bučnega sufleja.
---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---Danes pri meni:
za posladek:
En moj prijatelj temu reče: megla oblita s čokolado!
ežoj| ežoj je napisal/a: |
En moj prijatelj temu reče: megla oblita s čokolado!
|
Mmm, ma je dobra, ta megla ...
včeraj lovska pečenka + solata iz paradižnika, čebule, bučk, korenja, čebule in kumar.
danes: paprike (babure) filane s krompirjem in pečene v krompirju, zalite s smetano. solata
za konec palačinke (če se mi bo dalo še rogljički z nutelo)
Včeraj,ričet s suho ovčetino,solata,
s sladoledom.
Danes : juha,meso mešano,krompir,solata(berivka,redkvica,rukula,drobnjak,čemež)![]()
danes grška solata in ledena kava
lp
ledenka_Solatika, proti večeru pa film J.HOOVER, v naj družbi in pizza Margherita z domačo paradižnokovo polivko, bivoljo mozarello in svežo baziliko.
---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ocvrtki s sirom in salso verde

Špageti karbonara