Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: kokošja juha z domačimi rezanci, kvašeni štruklji s korenčkom in ajdovo kašo, berivka+drobnjak

Jutri: miljon juha, piščančji zrezki v smetanovi omaki, druga polovica današnjih štrukljev, solata kot danes

micogica

SOBOTA:

Zelenjavna juhica z dodatkom kus-kusa; pečeni krompir in korenček, pečena sv. rebrca; zelena solata:

Pozdravček!

pizza + palačinke

ledenka_

fižolova juhica  z zlatimi kroglicami. Mešana solata z fižolom pa še malo včerajšnega bučnega sufleja.

---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---

Danes pri meni:

za posladek:

En moj prijatelj temu reče: megla oblita s čokolado!

ežoj

ežoj je napisal/a:

En moj prijatelj temu reče: megla oblita s čokolado!

ežoj

Mmm, ma je dobra, ta megla ...

Blanchy

včeraj lovska pečenka + solata iz paradižnika, čebule, bučk, korenja, čebule in kumar. 

danes:  paprike (babure) filane s krompirjem in pečene v krompirju, zalite s smetano. solata

za konec palačinke (če se mi bo dalo še rogljički z nutelo)

Včeraj,ričet s suho ovčetino,solata, s sladoledom.

Danes : juha,meso mešano,krompir,solata(berivka,redkvica,rukula,drobnjak,čemež)

Milži

danes grška solata in ledena kava

lp

ledenka_

Solatika, proti večeru pa film J.HOOVER, v naj družbi in pizza Margherita z domačo paradižnokovo polivko, bivoljo mozarello in svežo baziliko.

---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti