Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: kokošja juha z domačimi rezanci, kvašeni štruklji s korenčkom in ajdovo kašo, berivka+drobnjak

Jutri: miljon juha, piščančji zrezki v smetanovi omaki, druga polovica današnjih štrukljev, solata kot danes

micogica

SOBOTA:

Zelenjavna juhica z dodatkom kus-kusa; pečeni krompir in korenček, pečena sv. rebrca; zelena solata:

Pozdravček!

pizza + palačinke

ledenka_

fižolova juhica  z zlatimi kroglicami. Mešana solata z fižolom pa še malo včerajšnega bučnega sufleja.

---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---

Danes pri meni:

za posladek:

En moj prijatelj temu reče: megla oblita s čokolado!

ežoj

ežoj je napisal/a:

En moj prijatelj temu reče: megla oblita s čokolado!

ežoj

Mmm, ma je dobra, ta megla ...

Blanchy

včeraj lovska pečenka + solata iz paradižnika, čebule, bučk, korenja, čebule in kumar. 

danes:  paprike (babure) filane s krompirjem in pečene v krompirju, zalite s smetano. solata

za konec palačinke (če se mi bo dalo še rogljički z nutelo)

Včeraj,ričet s suho ovčetino,solata, s sladoledom.

Danes : juha,meso mešano,krompir,solata(berivka,redkvica,rukula,drobnjak,čemež)

Milži

danes grška solata in ledena kava

lp

ledenka_

Solatika, proti večeru pa film J.HOOVER, v naj družbi in pizza Margherita z domačo paradižnokovo polivko, bivoljo mozarello in svežo baziliko.

---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti