juhica,palačinke, jagode
ledenka_
juhica,palačinke, jagode
ledenka_
Zivjo!
Najprej vsa cast tistim, ki imajo vsak dan pri kosilu se sladico (korenckova torta, razne rezine, polmeseci), ker jaz ne uspem.
Danes je pri nas krompirjev golaz s klobaso za kuhanje iz Spara. Zdajle se pa se odlocam ali palacinke zraven al pa navaden marmorni kolac.
Dober tek!
Elisika
elisika@Elisika, torta je bila narejena včeraj :) Res pa je, da kuhanje za (zaenkrat) dva ni najbolj zahteven projekt, tako da imam/va večkrat čas še za kaj sladkega
V soboto smo imeli lososa s krompričkom (se ga ne vidi) ter solato. Za sladico pa sem naredila pecivo z jagodami.
leandros
Gosta fižolovo čebulna juha z vkuhanim malim fra. grahecom, zdrobom za zgostitev, na koncu pa sem še vkuhal zdrobove žličnike. Gosto, da žlica pokonci stoji :)
---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---MBrando......imamo podoben jedilnik.
Gosta fižolova juha z makarončki (pospravi omaro) in še sladico (kaj je še debata). Za konec in sitne pa kivi in jabolka.
http://www.mojalbum.com/jagikroki/torteDanes:
- krompirjev golaž
- ogromna skleda mešane solate, zelenordečebele..
- kajzerice
- cviček
- zadnje kaplje bezgovega soka, kmalu bo nov..
Vse to lepo čaka, jaz grem pa na posladek:
- ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mygrace
danes so bili bučkini polpetki s feta sirom, grški jogurt narejen a la tzatziki in pečene paprike ![]()
Danes makaronflajš in domača solatka z redkvicami ter včerajšne kremšnite.
tanjaj
PONEDELJEK:
Zelenjavna juhica, šopska solata, sadje.
msegovKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pica zvitki

Piščančja juha s tortelini