Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

juhica,palačinke, jagode

ledenka_

Zivjo! 

Najprej vsa cast tistim, ki imajo vsak dan pri kosilu se sladico (korenckova torta, razne rezine, polmeseci), ker jaz ne uspem.

Danes je pri nas krompirjev golaz s klobaso za kuhanje iz Spara. Zdajle se pa se odlocam ali palacinke zraven al pa navaden marmorni kolac.

Dober tek!

Elisika

elisika

@Elisika, torta je bila narejena včeraj :) Res pa je, da kuhanje za (zaenkrat) dva ni najbolj zahteven projekt, tako da imam/va večkrat čas še za kaj sladkega  

Saša

V soboto smo imeli lososa s krompričkom (se ga ne vidi) ter solato. Za sladico pa sem naredila pecivo z jagodami.

leandros

Gosta fižolovo čebulna juha z vkuhanim malim fra. grahecom, zdrobom za zgostitev, na koncu pa sem še vkuhal zdrobove žličnike. Gosto, da žlica pokonci stoji :)

---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---

MBrando......imamo podoben jedilnik.

Gosta fižolova juha z makarončki (pospravi omaro) in še sladico (kaj je še debata). Za konec in sitne pa kivi in jabolka.

http://www.mojalbum.com/jagikroki/torte

Danes:

- krompirjev golaž

- ogromna skleda mešane solate, zelenordečebele..

- kajzerice

- cviček

- zadnje kaplje bezgovega soka, kmalu bo nov..

Vse to lepo čaka, jaz grem pa na posladek:

-

Mygrace

danes so bili bučkini polpetki s feta sirom, grški jogurt narejen a la tzatziki in pečene paprike 

Zuckerfee

Danes makaronflajš in domača solatka z redkvicami ter včerajšne kremšnite.

tanjaj

PONEDELJEK:

Zelenjavna juhica, šopska solata, sadje.

msegov

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti