Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

juhica,palačinke, jagode

ledenka_

Zivjo! 

Najprej vsa cast tistim, ki imajo vsak dan pri kosilu se sladico (korenckova torta, razne rezine, polmeseci), ker jaz ne uspem.

Danes je pri nas krompirjev golaz s klobaso za kuhanje iz Spara. Zdajle se pa se odlocam ali palacinke zraven al pa navaden marmorni kolac.

Dober tek!

Elisika

elisika

@Elisika, torta je bila narejena včeraj :) Res pa je, da kuhanje za (zaenkrat) dva ni najbolj zahteven projekt, tako da imam/va večkrat čas še za kaj sladkega  

Saša

V soboto smo imeli lososa s krompričkom (se ga ne vidi) ter solato. Za sladico pa sem naredila pecivo z jagodami.

leandros

Gosta fižolovo čebulna juha z vkuhanim malim fra. grahecom, zdrobom za zgostitev, na koncu pa sem še vkuhal zdrobove žličnike. Gosto, da žlica pokonci stoji :)

---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---

MBrando......imamo podoben jedilnik.

Gosta fižolova juha z makarončki (pospravi omaro) in še sladico (kaj je še debata). Za konec in sitne pa kivi in jabolka.

http://www.mojalbum.com/jagikroki/torte

Danes:

- krompirjev golaž

- ogromna skleda mešane solate, zelenordečebele..

- kajzerice

- cviček

- zadnje kaplje bezgovega soka, kmalu bo nov..

Vse to lepo čaka, jaz grem pa na posladek:

-

Mygrace

danes so bili bučkini polpetki s feta sirom, grški jogurt narejen a la tzatziki in pečene paprike 

Zuckerfee

Danes makaronflajš in domača solatka z redkvicami ter včerajšne kremšnite.

tanjaj

PONEDELJEK:

Zelenjavna juhica, šopska solata, sadje.

msegov

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti