segedin
Balenka
Kremna cvetačna juha
segedin
BalenkaČETRTEK:
vsak po svoje, ampak vsi pa domačo berivko v solati. Za vsakega še košček orehove rulade. Sadje.
PETEK:
sladko zelje z malo govedine, pire krompir.
msegovDanes pri nas:
- čemaževa juhica (ponovno), okrašena s čemaževimi cvetovi
- frtajla z bogsigavedičimvse (rman, mandrjanca, melisa, kopriva, mlada čebula, janež...)
- tanartavečja skleda radiča ultimo tajo z jajcem in krešo ter rdečo redkvico..
- melisin napitek, hladen, z limonino rezino in ledom...
- limonin sladoled
Poobedek in posladek obenem:
- vrt in vse v zvezi z njim
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mygrace
Evo piščančje krače so v marinadi,zraven bo solata z laškim fižolom(mislim da se mu reče tudi ščurkovec).
polarbearGobova juha, zapečen krompir s sirom in solata: rjavka z redkvicami.
gobica1402Zelenjavna juhca z cmočki, pizza : paradižnik, mocarela, čebula, hrenovke, domača solata
Danes: Lasgna, domača solata
Jutri: ponovitev včerjašnega dne.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
danes so bili njoki z zelenjavo in zelena solata :)
Zuckerfeeza večji del družine:kotleti, krompir in domač kruh
za jutri nevem, fantje gredo verjetno na trening v Italijo
lp
ledenka_Ne vem če veste, za mene dela ( včasih ) en penzionist. Saj ni kaj prida, samo jamranje ga je, pa kaj čem, nekaj tudi naredi. Odločim se, da ga danes pogostim in mu nazdravim. Zamislil sem si, da nabavim goveji rep ( to je sedaj v metropoli " šlager " ), pa ga v naši vaški mesnici niso imeli ( pravijo: počakat morajo, da zrastejo novi ). Ja kaj sem pa hoto, grem do vaškeg ribnika, pa še skočim na pošto: tam pa serprajz, paket. Pogledam, notr flaša vina pa še ena ozimnica, uf, kot naročeno. Evo, tako je videti vse skupaj ( kosilo in paket ):
Torej: mojemu penzionistu sem nazdravil, pošiljatelju se pa zahvaljujem ( pa corn menu tudi ).
ežojMineštra, trgajoči kruh s sirom, gorčico in pivom, berivka s fižolom.
Tinky BinkyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kremna cvetačna juha

Polnjene paprike