Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

segedin

Balenka

ČETRTEK:

vsak po svoje, ampak vsi pa domačo berivko v solati. Za vsakega še košček orehove rulade. Sadje.

PETEK:

sladko zelje z malo govedine, pire krompir.

msegov

Danes pri nas:

- čemaževa juhica (ponovno), okrašena s čemaževimi cvetovi

- frtajla z bogsigavedičimvse (rman, mandrjanca, melisa, kopriva, mlada čebula, janež...)

- tanartavečja skleda radiča ultimo tajo z jajcem in krešo ter rdečo redkvico..

- melisin napitek, hladen, z limonino rezino in ledom...

- limonin sladoled

Poobedek in posladek obenem:

- vrt in vse v zvezi z njim

Mygrace

Evo piščančje krače so v marinadi,zraven bo solata z laškim fižolom(mislim da se mu reče tudi ščurkovec).

polarbear

Gobova juha, zapečen krompir s sirom in solata: rjavka z redkvicami.

gobica1402

Zelenjavna juhca z cmočki, pizza : paradižnik, mocarela, čebula, hrenovke, domača solata

Danes: Lasgna, domača solata

Jutri: ponovitev včerjašnega dne.

http://www.mojalbum.com/jagikroki/torte

danes so bili njoki z zelenjavo in zelena solata :)

Zuckerfee

za večji del družine:kotleti, krompir in domač kruh

za jutri nevem, fantje gredo verjetno na trening v Italijo

lp

ledenka_

Ne vem če veste, za mene dela ( včasih ) en penzionist. Saj ni kaj prida, samo jamranje ga je, pa kaj čem, nekaj tudi naredi. Odločim se, da ga danes pogostim in mu nazdravim. Zamislil sem si, da nabavim goveji rep ( to je sedaj v metropoli " šlager " ), pa ga v naši vaški mesnici niso imeli ( pravijo: počakat morajo, da zrastejo novi ). Ja kaj sem pa hoto, grem do vaškeg ribnika, pa še skočim na pošto: tam pa serprajz, paket. Pogledam, notr flaša vina pa še ena ozimnica, uf, kot naročeno. Evo, tako je videti vse skupaj ( kosilo in paket ):

Torej: mojemu penzionistu sem nazdravil, pošiljatelju se pa zahvaljujem ( pa corn menu tudi ).

ežoj

Mineštra, trgajoči kruh s sirom, gorčico in pivom, berivka s fižolom.

Tinky Binky

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti