Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

PETEK:

Korenčkov pire, špinača, oslič in osličev file, zelena solata:

Pozdravček!

Pri nas danes makaroni z dvema različnima omakama- mesno in paradižnikovo, zelena solata

Jutri: goveja juha z rezanci (domači od mojega ustvarjanja včeraj), telečji file, pražen krompir, kuhan brokoli, mešana solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

pečeni puranji zrezki

pečeni makaroni

solata

čokoladna torta z jagodami

Danes: Tanka kot papir pizza Margherita originale iz polnozrnate moke + skleda mešane solate

Jutri: Paradižnikova juha, solata z mozarello ali pa nekaj iz bučk. We shall see!

---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---

Krompirjeva zloženka z mletim mesom, solata

Sladica: ena ura toning Zumbe potem pa še power aerobika :)

Bojanca

Pri meni danes čorba od čemaža, ma, pomladanska poezija :

ah, kaj vam to govorim, vas bolj zanima kolk golov zabije Mesi, kot poezija. A se spomnite, one pesmi od prej? Nobeden ni uganil kateri pesnik je tisto spesnil. Pa vam bom mal pomagal: pesma je Amsterdam, in ni je napisal niti Lorca niti Puškin, morda je Rilke ali Majakovski? Evo še nekaj verzov iste pesmi in refren:

Kučići po ulicama kaku

cipelo sam umaz o govancom

oče da me grizajo u mraku

da se ne bi osečalo strancom

in refren:

U kafanu pušu marihuanu

ili neku drogu piju s nogu

te sam noći spavalo pod šankom

da se ne bi osećalo strankom.

A  kdo morda ve? Pa ne bo valda miška, da šeta mojom ulicom?

Žal je v foring lengviđizu, bi je bilo treba prepesnit.

ežoj

Aha, a kar Amsterdam. Le od kod ti ta pesem?

Danes pri nas po petkovo skromono, a dobro, izpod kuhalnice mame: paradižnikova juha z domačimi rezanci, skuten palačinke iz pečice. Sir za pokušino, od velikega hlebca, sem odkrila industrijsko trgovino Pomurka v prestolnici...sem si jo do podrobnosti ogledala in se pogovorila s prodajalko, izjemno prijazna je, moram reči, ker se je taka ploha ulila, da......sem raje počakala 

rimljanka

Saj bi recitirala kakšno o jagnjetu, pa se bojim

zraven še skleda zelene solate

, pa samo  čevlji mi manjkajo, da idem tvojom ulicom, ežoj!

lp

mzm

danes je bila bučkina juha in njoki s sirovo omako :)

Zuckerfee

Ežoj to poje Riblja čorba - Amsterdam. Kaj dobim za nagrado? Prava pesem zate, rad potuješ, pa tudi ribjo čorbo imaš pogosto na mizi.

minka2

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti