Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: 2 lumpi hrenovki, domači ajvar, dionska gorčica, feferoni olive + veliak sklede endivje z svežo kumaro in paradižnikom

Jutri: pirini špageti in olivno česnova omaka + SOLATA

Petek: domača Pizza Margherita iz polnozrnate moke

---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---

Danes:

Sploh ne vem, kako bi se temu reklo s enim kunštnim ( francoskim po možnosti ) imenom. Kakorkoli, to ima veliko stičnih točk s poezijo ( jaz pa pridem skor kot en poet ). Če je že tako ( a je 100% ) evo del ene pesmi:

Neko mi je ukrao biciklo

jer ga nisam dobro vezo lancom

na biciklo ovde sem naviko

da se ne bi osećao strancom.

Ja, ja, saj vem, pesniške duše kar vzdihujajo in tuhtajo: a je Lorca, ali Puškin ali kak drug znan poet.

Jaz pa zanalašč ne povem ( da je v forng lengviđizu ste itak že ugotovili ).

ežoj

SREDA:

Makurončki z mesno prelivko, radič zabeljen s krompirjem in ocvirki:

Pozdravček!

Danes goveja juhica z rezanci in solata s piščancem in jogurtovim prelivom. Sladolet s karamelo.

msegov

palačinke, jagode

ledenka_

Krompirček, špargljevi zvitki in solata..

Bojanca

ežoj, samo, da ti je pasal! Vseeno lahko poveš pesnika, drugače neću da idem tvojom ulicom

Danes smo bili v zelenem: rjav basmati riž z zelenimi šparglji (vmes tudi kaškna brščika)

skleda zelene solate in zélen

lp

mzm

ua, kako lepo zgledajo tile šparglji na unih slikicah.

Pri nas pa paradižnikova solata, salama in kruh.

Balenka

Pečen piščanec, restan krompir, zelena solata :)

Sladoled zvečer :)

LP

Saša

zelje in kranjska klobasa.

NaturensGalleri

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti