Bravo za potpuri, Ežoj!![]()
Mi danes:
- Ljubljanska ledenka
- steaki, različno pečeni
- skuta z divjim česnom
- bagetke
- vino, več vrst
Poobedek:
- delo na vrtu
Posladek:
- Tivoli
![]()
Bravo za potpuri, Ežoj!![]()
Mi danes:
- Ljubljanska ledenka
- steaki, različno pečeni
- skuta z divjim česnom
- bagetke
- vino, več vrst
Poobedek:
- delo na vrtu
Posladek:
- Tivoli
![]()
Danes malo zimske nostalgije: nedolžna jota
in nekaj angelskega
e, moj ežoj,
nemam više motiv
da bih bila protiv
ja priznajem poraz
![]()
lp
mzmDanes so bile na vrsti tortilje s papriko in piščancem :)
ZuckerfeeDaanes kosilo v pol ure: makarončki, sataraš in regrat.
BalenkaRegrat? Okoli Sevnice je ves v belih lučkah, skelpam torej, da si bila na višini.......
Pri nas danes sinočnjemu vremenu primerno (ko je padla odločitev): segedin golaž in krompir v koščkih. Za posladek košček velikonočne potice in malo kasneje vožnja skozi lep pomladni dan......ter združeno prijetno s koristnim.
Danes pri nas, juha,pečenice ,
v solati ![]()
Danes pri nas odličen prebranec, vse, kar spada zraven, tudi mlada čebula, pa še dve solati, jaz ledenko, mož in hčerka pa zeljnato. Onadva, ki sta normalna jedca, sta pojedla vsak za enega, jaz pa za dva. Ni bilo treba ne popoldanske malice, ne večerje, najbrž bom izpustila tudi jutrišnji zajtrk.![]()
![]()
![]()
Včeraj: špargljeva juha, bečke, piščančje fileje in hrenovke na žaru, šopska
danes: domača govova juha (jurčki), piščančji filev smetanovi omaki, kuskus, velikoooo solate
Danes pri nas ,golaž ,makaroni in solata(praznjenje zmrzovalnika) ,ker sva se potepala.
MilžiMož si je kljub dežju zaželel nekaj z grila...čevapčiči in perutničke. Solata (fižol, čičerika, por, domača redkvica)

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hot dog v listnatem testu

Piščančja stegna z miso pasto