Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Bravo za potpuri, Ežoj!

Mi danes:

- Ljubljanska ledenka

- steaki, različno pečeni

- skuta z divjim česnom

- bagetke

- vino, več vrst

Poobedek:

- delo na vrtu

Posladek: 

- Tivoli

Mygrace

Danes malo zimske nostalgije: nedolžna jota

in nekaj angelskega

e, moj ežoj,

nemam više motiv

da bih bila protiv

ja priznajem poraz

lp

mzm

Danes so bile na vrsti tortilje s papriko in piščancem :)

Zuckerfee

Daanes kosilo v pol ure: makarončki, sataraš in regrat.

Balenka

Regrat? Okoli Sevnice je ves v belih lučkah, skelpam torej, da si bila na višini.......

Pri nas danes sinočnjemu vremenu primerno (ko je padla odločitev): segedin golaž in krompir v koščkih. Za posladek košček velikonočne potice in malo kasneje vožnja skozi lep pomladni dan......ter združeno prijetno s koristnim.

rimljanka

Danes pri nas, juha,pečenice ,v solati

Milži

Danes pri nas odličen prebranec, vse, kar spada zraven, tudi mlada čebula, pa še dve solati, jaz ledenko, mož in hčerka pa zeljnato. Onadva, ki sta normalna jedca, sta pojedla vsak za enega, jaz pa za dva. Ni bilo treba ne popoldanske malice, ne večerje, najbrž bom izpustila tudi jutrišnji zajtrk.

naor

Včeraj: špargljeva juha,  bečke, piščančje fileje in hrenovke na žaru, šopska

danes: domača govova juha (jurčki), piščančji filev smetanovi omaki, kuskus, velikoooo solate 

Danes pri nas ,golaž ,makaroni in solata(praznjenje zmrzovalnika) ,ker sva se potepala.

Milži

Mož si je kljub dežju zaželel nekaj z grila...čevapčiči in perutničke. Solata (fižol, čičerika, por, domača redkvica)

Bojanca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti