Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Kurja juha z zdrob.cmoki, panirani sezamovi pišč.zrezki s šunko in sirom, pražen krompir ter zelena solata, za posladek pa še rulada z marmelado in kislo smetano ter

lp

irenakr

Matr Bojanca, kje si pa ti doma, da imaš domačo redkvico? ( pri meni je ravnokar skalila ).

Danes pri meni:

in za posladek nekaj angelskega, na prejšnji strani pokukajte pri miški z moke:

Ne grem se več poezije z vami, niste resni!

ežoj

Piščanec na soli

To sem uspel slikati,potem pa je čudežno izginil

polarbear

Sashika, kako pa narediš rolado iz oreščkov z lososom? Me (vsaj po opisu) zelo mika! :)

s0ncek*

Ežoj mi tudi že hrustamo redkvico.

Danes pri nas- goveja juha z zdrobovimi knedlčki, pečeni kosi piščanca, pečen krompirček, zelena solata s čemažem,

včeraj pa ocvrt oslič, pire, zelena solata s čemažem;

petek- pečena postrv, krompir z blitvo...

omg vsak dan krompir!!

katti

NEDELJA:

NAVIJANJE /prva zmaga/ - Roštilj (kljub vetru in dežju), - bučke, šampinjoni, paprika... mehke lepinje - potem spet NAVIJANJE /druga zmaga/   - NAVIJANJE /tretja zmaga/ .

Pozno popoldan proslavljanje 3x zmage na turnirju, še enkrat roštilj, kavica, na koncu zelo dobre kremšnite. 

Pozdravček!

Ežoj: Tako se to dela ja! Ko vidim grah, me vedno vrže. Sem odvisen od njega. Všeč mi je, le kako se nisem prej spomnil, da si centrifugalno ločil rizibizi in dobil rizi   bizi :D. Bom tudi sam sprakticiral, saj mora pri meni biti več graha kot riža. Ja, takšen režim je pri meni doma ;=)
Perfektno obložen krožnik, dobri kos meseka pa tudi zdrobovo (če se ne motim) pecivo je definitivno nom nom

---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---

pri nas danes goveja juha, pohan piščanec, pohani svinjiski zrezki, kuhana govedina, dušen riž, pražen krompir, vinska omaka iz modre frankinje, zelena solata. Za posladek skutina pita z jabolki, jabolčno pudingova rezina iz baze in bosanski kifelčki prav tako iz baze. Vse je odlično uspelo. Rečem lahko samo- Ni bilo nam lahko :)

Merjinaa

Par dni nič kaj pridno ne kuhamo: Danes Italijasnka poročna juha. Potem carski praženec, ki ima komaj kaj skupnega s carskim pražencem. Ga pa priporočam.

http://www.wolfgangpuck.com/recipes/view/3056/Kaiserschma

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 23. 2012 03:35

@sOncek*: stepi 5 rumenjakov+5 žlic mešanih mletih oreščkov (orehi, popraženi lešniki, pistacije, mandlji), dodaj 1 dl jogurta+1 dl olivnega olja+začimbe po želji. Umešaj sneg 5 beljakov in na koncu 2 zvrhani žlici moke s ščepcem pecilnega praška. Speci in zvij (tako delam jst). Ko je rolada hladna, jo odvij, namaži s philadelphia sirom in obloži z lososom, zvij in pusti v hladilniku najmanj uro, da se dobro ohladi. 

Danes bodo krompirjevi njoki na žajblju, parmezanu in olivnem olju, zelena solata. 

LP

Saša

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti