Pridna!![]()
![]()
Pridna!![]()
![]()
Danes: pire in čufti v paradižnikovi omaki, motovilec
tanjajV soboto smo praznovanje zaradi virusov odpovedali in tako z skupnimi močmi kuhali doma
Sobota: goveja juha z rezanci, pečen krompir, piščanec, file sv.ribice, mešano solata
Nedelja: spet goveja juha z zdrobovimi cmoki, malo pomfrija, malo pečenega krompirja, ocvrt piščanec, paradižnikova solata
Ponedeljek: svinjska ribica na trakce v zelenjavni omaki, makaroni, zeljna solata
Danes smo planirali obisk ene nove pizzerije v bližini, pa odpade, ker del družine dela do večera.Zase bom pripravila lososa z sezamom( njami recept) dušeno zelenjavo, berivko. Ostali nejedci lososa pa testenine z bolognese in paradižnikovo omako.
Regrat pa grem jutri nabirat, zdravje se že počasi popravlja.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes: 1 svinjsko reberco, 4 čevapi, dušen brokoli, 2 češnjeva paradižnika, nekaj zelenih oliv, dionska gorčica
Jutri: 1 gomolj kuhanega sladkega krompirja, pečena slanina, šopska solata
Četrtek: pečena rdeča pesa v pečici (recept od bannanne), 1 gomolj kuhanega sladkega krompirja, pečen brokoli z curryem v pecici in meso (kakšno. Še ne vem. Se bodo le mama odločili )
Danes musaka z bučkami in mletim mesom, solata.
msegov leandros, a ne, da manjka smeško "joj, kolk sem jest važna"? ![]()
Od včeraj mi je ostal riž, pa sem ga, na veliko veselje nekaterih, reciklirala v zapečeno prilogo k s česnom prešpikani svinjski ribici ![]()
skleda radiča, teran
Za poobedek prevzgoja zajca v grmu![]()
lp
mzm
, mš! Prevzgoja bo uspela, je videti strog namen že po ravni črti riža (do tukaj....., naprej pa....!)
Danes pri nas: (spet) pečene sardele, kuhan krompir s čemažem, radič in regrat v solati.
rosiezelenjavna rižota, solata- posavka
včeraj pa čorbica s čičerko in lečo pa domač kruh
segedin in ostanki včerajšnjih ajdovih žgancev, dobro ni kaj ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ocvrte brizgane palčke (churros)

Jugoslovenka