Danes: juha iz krompirja in čemaža, pečene škarpene, za prilogo blitva in krompir, regrat s fižolom.
rosie
Juha iz čičerike in rožmarina
Danes: juha iz krompirja in čemaža, pečene škarpene, za prilogo blitva in krompir, regrat s fižolom.
rosieČeprav nimam riža preveč v čislih, sem pač krompirjevka, pa je riži-biži meni tudi zelo všeč. Jaz dodam še malo korenčka. Mogoče potem ni več riži-biži. Hvala za idejo, jutri bo torej rizi-bizi. Solata. Mogoče košček meska, al pa tud ne.
![]()
Oooooooooo, mamamia, danes so me fascinirale tvoje slikice. bi se kar povabila na tvoje zanimive testenine.
Včeraj: goveja juha z rezanci in korenčkom, zajčkov paprikaš, pire krompir in rezanci, paradižnikova omaka, govedina, regratova solata in edivija, breskov kompot in
.
Danes: goveja juha od včeraj, pražen kompir, sv. pečenaka, zelenjava, motovilec in zelje na solati, zelo zelo čoko torta in sadna solata.
BalenkaBalenka:
Oooooooooo, mamamia, danes so me fascinirale tvoje slikice. bi se kar povabila na tvoje zanimive testenine.
Ti kar pridi, se vedno najde še kaj za dodatna usta
Prej sem nekaj pisala o postrvih, no, takšne so bile videti (pečene na mešanici sezamovega in belega olja, začinjene s praškom petih začimb, soljo, dodatno dozo kumina; potresene so pa z mešanico česna, stare in mlade čebule, vse na hitro preprženo na maščobi, v kateri so se pekle ribe).
Se strinjam, če je še tako dobro kot izgleda! ![]()
![]()
![]()
![]()
PONEDELJEK:
Telečja obara, slan skutni zavitek:

Pozdravček!
Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 26. 2012 13:47Danes jedla zunaj - juhico, tortiljo s puranjim mesom, papriko in koruzo, solata. Hruška in pomaranča za posladek.
msegovDanes:
imel sem nek del s prevajanjem, pa sem mogel naredit nekaj brez veliko dela.
mamamia, tisti ribi manjka le še ena žlička pimenta in bi je v Peruju bili zelo veseli
.
Hehe, verjamem...
Ežoj, daj povej, a si že hedel žabje krake?Si jih že kdaj spaniral ali jih kako drugače pripravljal oziroma si jih privoščil?
Tega še namreč nisem zasledila na tvojem jedilniku?
mamamia
V tej vročini je hecno kuhat artičoke (z rjavim rižem, blitvo, suhim paradižnikom, česnom), na okusu se pa ni poznalo ![]()
skleda radiča s fižolom, sladoled
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Juha iz čičerike in rožmarina

Burger s Kraljevo fit štručko