Danes:
- regrat, regrat in regrat....
- pečena piška
- vince rujno in rumeno....
- NOM NOM
Poobedek:
- kefir z marmelado
Posladek:
- čisto okolje
![]()
Mygrace
Danes:
- regrat, regrat in regrat....
- pečena piška
- vince rujno in rumeno....
- NOM NOM
Poobedek:
- kefir z marmelado
Posladek:
- čisto okolje
![]()
Mygrace
moški so danes na treningih ker imamo naslednji teden prvo dirko.
ženske smo si pa privoščle kosilo v najljubši pizzeriji
SOBOTA:
Zdrobovo-korenčkova juhica; pečena postrv, porova lazanja /a la Novakovi/; matovilec s fižolom:

Pozdravček!
Danes: domači hamburgerji z veliko zelenjave, za sladico orehovi štruklji.
rosieZajtrk/Kosilo: OČISTIMO SLOVENIJO!!! No, da vidim koliko VAS je sodelovalo pri akciji!! Lepo bi bilo a ne, da bi se vsaj na taki akciji z vsem srcem udeležili čiščenja. Izgovorov ni!!!
Po akciji pa zakuska pri vinotoču. Narezek + zelenjava (jaz brez kruha), drugi z domačim kruhom. Nato pa domači polsui špricer. NI DANI !!! Kak JE BILO FAJNNNNNNNNNNNNNN
En del družne zelene testenine (olivne) z zečenjavo, plus motovilec s kuhanimi jajci, drug del družine pa svinjina v ostrigini omakiiun pečen riž.
mamamia
Danes...hmm kislo zelje, fižol naredi dobro solato :D
Kako jajčko poleg pa bo.
Ali pa pirin šmoren z kutinovo čežano
Danes: krompirjeva juha s čemažem, rižota z morskimi sadeži, solata
Jutri: zelenjavna juha, regrat, tortelini s pršutom v omaki
matejaoz
Včeraj: goveji zrezki v omaki z gobicami, pražen krompir, regrat z jajčko.
Za danes pa še iščem ideje kaj napraviti iz zrezkov, ki jih nismo porabili včeraj ... Rižota, makaronovo meso ...???![]()
Ta konec tedna je drugačen, ker ne kuham kosil.
V petek sem bila na seminarju v LJ, s kolegi preživela strokovno zanimiv dan, začinjen s skupnim kosilom in dooooolgim sprehodom po neverjetno živahni prestolnici, pika na i pa je bila sadna tortica in kavica pri Zvezdi, seveda ob klepetu in smehu, opazovanju številnih znanih Slovencev, ki jih pač na obrobju težko srečamo. Najlepši pa je občutek, kako odlično se razumemo z najožjimi sodelavci.
Včeraj tako kot MBrando sodelovala na akciji Očistimo Slovenijo, ki očitno pomaga očistiti tudi dušo - prijetno druženje za skupno dobro mi še danes zvabi nasmeh. Za kosilo pa golaž ob klepetu z vsemi, ki smo čistili.
Danes nas vabi tašča na kosilo.
Po vsem tem lahko samo potrdim že znani rek, kako majhne stvari polepšajo življenje. Naj bo lepa tudi vaša nedelja. Dober tek!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Raca z rezanci na azijski način

Pure testenine z dimljenim lososom